Здраво на сите Се извинувам вака што напаѓам низ темиве , но стварно имам прашање што воопшто не го разбирам. Ве читам редовно и не ми е јасно што значи тоа ->>> Дали после секое испиено шише ( АД МЛЕКО ) ===Се истура ===???? Ќе ми биде мило ако некој ми објасни
Па имам читано назад искувства, совети и сл. И пишува Пр. Доколку добро го прифаќа млекото Ок. А ако се исфрла или истура треба да се смени. Стварно незнам како поинаку да објаснам.
До пред 2 дена помалото беше исто.. па и уште додека јаде, ке цуцне па ке почне да плаче, па пак ке цуцне па пак плаче. И додека ко допие цело, стигнало време за пак да јаде.. кловнови дома изигрававме. Еве веќе 2 дена е мирно, се мислиме што ни се спрема. Ама зт сега другото го менува. До 2 ноќе око не склопува, само во раце сака, вришти ако седнам.. не ти помогнав, ама и ја да си ги кажам слатките маки
Скоро месец ипол се мачиме исто вака (сме ги споиле 3 и 4 скок изгледа 23 days until the end of the leap ), гледам на спиење да го фатам да пие млекце, така повеќе ми пие. Неонатологот ми препорача во темно и тивко да ранам, сега се му е поинтересно од цицање шише, помага малку ама пак замрчува, запискува и мафта мислиш ќе полета некаде.
Сега баш прочитав во апликацијата, има скок сега ама не знаев дека вака се манифестира. Баш така . Умрев од мака околу едниот, да цица па дохрана бутај уште еден саат , па да измолзам , па тоа бутај , дење и ноќе . “Не го гледам светлото во тунелот “ му се пожалив на маж ми додека си го префрлавме детето од едниот на другиот а никој не може да му фати ред. .
Баш така како што опиша... Претање, неспиење, врискање од нигде никаде, не сакаат млеко да пијат... па за неколку дена како ново бебче ке биде...
Ni Nie sme 6+ i seuste sme na 120ml ama sepak mislam deka mu se malku so ogled na toa deka porano ogladnuva os vecer probno po 150 ml. Inaku prethodno na 3+ znaese da ispie po 150 pa posle pocna da da mu ostanuva i go vrativ na 120 ml bidejki cel mesec isfrlav ad so ne dopivase.
И кај нас е исто 150 мл мн мн ретко да испие На кутијата од ад млеко пишува после 6 месеци од 170 мл, па на горе Но ете ние си пиеме малку. Тоа е.