Кравјото млеко холе 1 е 400 гр и е околу 450 ден. А холе кравјо 2 е 600 гр и е околу 670 ден. Козјото млеко е пакувано по 400 гр и е околу 850 ден.
Dali Humana Anti Reflux vi e malce gusto mleko? Sega prv pat go kupivme davam na bebe, ona place t. E ne mozela da cucka od sto e gusto. Humana 1 ne bese vaka gusto...
Не, на собна температура си стои. Како се навикне бебето, така. Ако се навикне на топло, нема да пие незгреана. Ја си го навикнав така од старт.
Почнавме со бебелан завршивме со Хумана веќе од 6 от месец не пиеме млеко ама се јадеме грав, леќа, ориз, спанаќ, пинџур, патлиџани, пиперки, лутица, тарана, јуфки
Бебе е на хипп ха,но премногу грчеви има. За две недели 2 шишенца колиеф потрошив еве денес колипреф земав . Мислам денес цел ден се мачи. Па реков утре да сменам млеко ac од кое сте задоволни
Давав јас аптамил комфорт ама кај нас немаше ефект дури и запек му правеше а е против грчеви и запек..додуша тогаш на комбинирано беше па можи и тоа да има врска..
Mamicki kako go podgotvuvate vestackoto mleko, jas kupiv od hipp na kutijata pisuva deka se zovruva vodata i potoa treba da se oladi na temperaturi od 40 stepeni pa da se zamesa prasokot, nekoj soveti za kako polesno da se prigotvi.
Во електричен бокал ставам 500мл вода од сабајле да зоврие. Потоа од кога ке излади пред оброк само уклучувам бокал кратко да замлачи. И ставам во шише вода па млеко па додавам вода. Некој купечката вода не ја зовриваат само ја затоплуваат
Може ли да се зоврие водата од сабајле па потоа кога че се олади на собна температура да се тура така во шишенцето 2/3 па прашокот па потоа пак од водата 1/3 на собна темература па потоа да се загрева шишето на 37. Или мора во млака вода да се раствара прашокот?