Се комбинира. До толку што малтене и симултано некогаш. Пример - кај методот на директно хранење на града со АД, кој ќе ја спречи градата од неа да не тече млеко....
Купив и кас на томи типи треба нешто да му направам? За да функционира или не? Не го разбирам баш упатството
Од почеток давам бебелан млеко,ми го пиеше на 3 часа баш толку мл колку што треба.Но една недела веке ми пие само 30-40мл на 3ипол 4 часа другото го фрлам.А треба по 80мл да пие.Се мислам да не е до млекото може не го сака веке,не знам дали да и го сменам.Дали некој давал бебелан и имала таков проблем
Јас мислам дека е период а не од млекото. Имаше моето период од може една две недели не сакаше да пие, згрешив го сменив млекото но не бе ше до млекото. После се нормализира. Да не е во скок некој бебенцето?
На мене се лигави и цица по 40 мин претерано е. Денес мајка ми цел ден беше кај мене 2 пати испи по 100 мл млеко, утре ќе одиме кај моите една недела да смени малку, вчера бевме за Дојран и нудев ад не сакаше почна да ме тегни за блуза едвај со плачки до колата стигнавме. Барем кога сме излезени да пие ад, да можам убаво да ја прошетам
Ima skok vo osma nedela vtoriot skok e togash mozhebi zatoa ne jade mnogu. Moeto koga beshe taka em ne pieshe mnogu em vristeshe i i placheshe dodeka pie, pa od holle smeniv na hipp i isto ne pieshe i i plaecheshe pa ne menuvav povekje so tek navreme se sredi
Мајки дали имате давано babylove 2 и како сте задоволни? Ние сме скоро 6 месеци Nan 1 пиевме до сега ама не го сака више.Многу ми го исфалија babylove па сакам да земам да го проба син ми
Бебе старо 6 недели и тешко 5 кила. пие ад на 3 сати.Ретко на 3 и пол или 4 сати. пие по 110 мл значи не е малку па да не може да трае повеќе време без шише. Совет? Нормално ли е на 3 сати или веќе повеќе треба да врзува И уште ова.Како ги чистите шишињата освен со стерилизатор за шишиња?
На 3 часа е сосема доволно за било кое бебе на таа возраст. А ако зборуваш за навечер секоее бебенце е различно. Шишињата ги мијам со детско фрош средство за миење.
Ако не стигнам да стерилизирам ги мијам со вруќа вода и сјај а за стерилизација во тенџере сите и дестилирана вода за повеќе шишиња наеднаш
Кога спремам аптамил и го мешам, се прави многу пена и можнобе од тоа да има гасови бебето. Дали и вам ви се случува истото? Да не грешам во подготовката?
Исто е и со хумана и бејбилов ако го мучкаш горе доле прави пена ако го вртиш шишето само да не кљоцка внатре нема да ти се направи пена
I holee i hip i iovalac site isto pravat ako se mucka jas go mesal so lazicka i nrma problem. Inaku da mozhe i toa da ja vlosivaa sistijbata so gasovite.