Претходно го имам видено во зегин од 10 м дека е холе, ама пред некој ден кога купував 2ка баш приметив дека од 12 стои на кутијата и затоа проверував на страницата изгледс порано е било од 10 сеа од 12. Ама ако знае некој поточно нека пише
Јас користам Beba Optipro Pre Швајцарски продукт и гуглав сега нема помали кутии од 800гр. Нема врска, по три недели ќе го фрлам.
Како е снабденоста со холле 2 кравјо млеко во вашите градови зошто во Битола го нема на залиха? Ај некој со се поблиску тука Прилеп, Охрид, Крушево да ми кажат ако не е проблем за да порачам. Фала
Едвај во цел град нашол сооругот три кутии 2ка , правеле попис на магацинот па затоа немале.... Штип ова
Мене денес колешка успеа да ми најди само една кутија во Прилеп... Во Битола нема воопшто... Сега баш ќе ѕвонам пак во аптека дали случајно е стигната новата залиха.
Ептен без веза. Среќа што споругот н нашол 3 кутии мн ќе се нервирав ич не сакам да менувам па пак да се враќа м на стсрото..
Али како и да е нетреба да се надмине литар така? Читам на кутијата на аптамил дека треба да намалам од 6 на 5 оброка по 150 и нормално мислам дека ме научивте вие што давате ад дека ептен се потресувам околу саатите и бројот на оброците и сеа незнам што да правам
Мојот е сега за една недела 7м пие во 5-6 100 мл, во 8 200, па каша па во 14:30 230 па пак каша и пред спиењенпак 230
Некогаш повеќе некогаш помалце ќе јаде не се води според кутијата сите деца не јадат исто. Можеби твоето е 2 месеци а ќе пие како за 3 месеци сигурно нема гладно да го оставиш ако премногу пие млеко и не го најадува тогаш сигурно ќе ви кажат од 4 месеци со вкусови да почнете.
Нешто спомна докторката демек ако качува вака килажа да сме почнале со вкусови од 4, дека во 4ти месец ќе си ја дуплира родилната тежина
Мајки, има ли некоја што користи PreNAN. Сменета ли е амбалажата, етикетата, или има и нешто друго сменето?
Мајки, дали некоја мајка користи Hipp comfort да ми каже од каде го набавува? Сите аптеки ги прекорнав во Скопје никаде нема а гледам огромна разлика кај бебушот откако пие Комфорт. Претходно бевме на Хипп комбиотик. Или да ми препорачате од некоја друга фирма да сменам Комфорт дали да земам Аптамил,Новалак или?
Да се самоцитирам добив информација од Хип дека повеќе не увезувале Комфорт па така сега ми треба препорака од која друга фирма да земам Комфорт верзија, од кои сте задоволни...важно ми е и столицата да не му се поремети..Од кое сте задоволни?Новалак,Аптамил,Нан???