Таман е рачунај два оброка му се сменети, тоа е целта на воведување доручек,ручек,вечера да се намали млекото.Ако пиело 1л млеко на ден а имаш заменето два оброка ете нека се по 150мл еден оброк ете ги тие 300мл . Не се оптеретувај толку.И не очекувај дека пак ќе качува исто на килажа како само со млекото кога било.
Zdravo sakam da prasam Treba da premineme od aptamil premature na drugo adaptirano mleko probav so aptamil 1 Mnogu ni stvara zapek bi sakala da probam so aptamil confor sto bi mi preporacale a i ovie denovi bidejki pak se vrati me na ap premature bebusot pocna da mi go povraka mozebi ne mu odgovara ve molam za mislenje
Имаме проблем и ние со ад веројатно после некое време стануваат имуни не го прифаќаат користевме комфорт многу качи од него помрсно е, погусто ама му пријаше до сеа јадеше скоро дваипол месеци, сеа земавме аптамил 1 потечно е и уште не го прифаќа ама полека полека се навикнува Пробајте го комфортот кај нассе покажа супер
A dali moze da se da a ap comfor1 do 6 meseci i posle da se prodolze so ap confor 2 ili treba da se zameni za poobicna formula da ne moze postojano da se dava
Освен Аптамил кои други Ад млека се добри ги препорачувате? И со цена сите ли се тука некаде? Земав аптамил од прва затоа што имам слушано дека бил најдобар и не ни прашав за други млека. До сега е ок, не знам дали да го менувам, чисто може за проба.
Ако му е океј на бебе не менувај, јас користам на Бејби Лов и бааги е поефтино 370 денари е 500гр. али ова му одговараше за столицата од ХИП и Хумана запек имаше
Ние уште од почеток по препорака на педијатар почнавме со хип комбиотик и еве сеуште тоа го пие, не сум му го сменила бидејќи гледам дека му одговара и си го пие, навикнат е само на ова, за другите млека не знам како се цените искрено дека само ова го користиме. 1000 денари е 800гр.
јас сите можно млека ги пробав,само бејби лов 2 ми го прифати го пиеше до пред да воведам вечера а сега само за во кашички го користиме,доста е поефтин од другите млека.на доење сме али давав и ад до 8 месеци по 2 пати на ден
Jas od sam pocetok bidejki ne ja doev pocnav so Holle 1 kravjo. Maz mi go kupi slucajno vo Zegin mu go iznafalile i prodolzivme so nego. Pedijatarkata ni kaza deka e dobar izbor taka da i od nejze dobivme zeleno svetlo za mlekoto. Cenata mu e okolu 400 i nesto denari i nas ni trae bezmalce 5 dena edna kutija. (400gr ima kutijata)
Zdravo a za aptamil confor1 sto bi mi preporacale od denes go voveduvame i neznam na pocetok kolku da dadam