Мајки дали може Аптамил 1 да се користи по истекот на 3 недели од отварањето? И дали има Аптамил 1 или 2 по 400гр? Ми треба само за кашички па за да не ми останува ако земам големо од 800гр
Производителот препорачува да се искористи три недели по отварање отварање. Немаш помали пакувања од нив. Има на бејбилове две кесички во едно пакување и тоа може да го пробаш.
Јас не би ризикувала да давам после 3 недели , а инаку кашички правам со обично млеко по вкусни му се со прашак не ги сака
Здраво Има ли ад со помала грамажа од стандардните 300 гр и нагоре? На доење сме ама инцидентно ни се случило да треба еднаш у месец ад да дадеме и после цело пакување фрламе
@Anaskopje @minne992 фала мамички на советите а од колку месеци може да се дава обично тетрапак? Моето е 5+
Јас прејдов од Аптамил на Брјбилав, директно. Се зависи бебето како ќе го прифати млекото, како ќе му биде на мешето, општо за било кое млеко.
И јас преминав директ од Хип на Бејбилав…и моето одма прифати…ама имај си Бебелан при рака во случај ова да не го сака
Девојки да ве прашам нешто. Аптамил 1 користиме од 800гр во пластика што се големите.Ме интересира зошто кога ќе го спремам и измешам стварс како пена.Дали нешто не е во ред со прашакот или сл?Поздрав
Majki edno prasanje ako bebe go legnuvate vo 20h do 7 utroto kolku pati ad davate vo tekot na nokta ?
Моево е 4 месеци, еве неколку вечери ниту еднаш не му давам , се буди два/ три пати ама пак си презаспива а предходно еднаш /два пати колку што ќе бараше