Јас по 4 комада имам од двете врсти. Една тура стерилизам у стерилизаторот , друга тура у 'твојот' готвач И таман раат сум цел ден. Ама си реков да Не мора сите шишиња да се иста марка.
Да. Земав бебелан да пробам. Гладна е....почнува да пие, ќениспие пример 60 и другото е со молење и плачки
Групата е покољ една ако пише дека дала нешто што нее органско одма и рипаат. Не ме дирај за готвачот нешто се расипа, во понеделник ќе го носам на сервис се надевам се прави. На толку користење дрво да беше ќе се расипеше.
Да, како шо пишав погоре, бара на еден сат оти не го допива ако дадам повеќе. Ме пукна имаче си ка пие целата количина предвидена за килажата во 24 часа само шо ме се најадува како човек и после барем три сати да не бара. :/
Ретко е да издржуваат толку многу, барем вака што читам искуства. Ќе си фатите ред, менуваат нон стоп. Скроз те разбирам, ме пукна и моево, све ми се чини како само млеко да спремам и да јаде.
Devojki dali e mozno bebeto inaku 3 nedeli e da ima problemi so stomakot bevme na hipp combiotic sega sme na aptamil1 od vcera.mozno li e da nemoze da kaka se crvenee celo vreme i plaxhe grchevi ne mi se veruva da se posto ne gi sobira nozete ama nesto ne mu e arno. Sto da pravam ako mu e stolicata ste probale li so toplomer vo vakvi slucaevi moze ke mu olesni
Ноџињата виткај ги кај коленото кон стомакот или како точаче. Ставај топло термофорче или топла пелена на меше.
Јас не би со топломер, некако ми е премногу.. А можно е да е од промената на формулата, мене запек ми фаќаше од капки диастоп и така се грчеше. Најтопла препорака за капки био гаја. Само шо ги почнав да ги користам за бебево се му се среди и грчеви поминаа и столица нормално си излегува, таман скрос.
Бебелан 1 имам отворено од пред 5 дена. Пола е потрошено. Ако треба на некоја нека ми пише во порака. (Подигање од Аеродром)
Не ни одговара срц. Бевме на аптамил ама не го сакаше. И по препорака на педијатар сменивме мислејќи да не е до млекото. Ама исто е. И башка не кака од ова.
Сакав да ти кажам уште од одма ама да не испадне многу паметна се правам не што не какаше туку и тврда столица зелена. Педијатарот ваш на сите тоа млекце го препорачува. Пробај со baby love ништо не губиш.
Majki zdravo,ako ne e prasanjeto za tuka slobodno kazete.Bebka ima 3 meseci i 1 nedela i e na Hipp Compiotik megjutoa pred nedela ipol i se pojavi atopicen dermatit.Citam deka toj se pojavuva pokraj drugoto i od mlecna formula kako alergiska reakcija na kravjo mleko.Pedijatarot mi dade uste pred dve nedeli Hipp antialergenic ama bidejki mi bese mn skapo prodolziv so compiotik.Dali nekoja od vas ima vakvo iskistvo i osven Hipp antialergenic ste probale i drugo adaptirano mleko sto e antialergenic i da spodeli iskustvo.bi vi bila mnogu blagodarna.izvinete na dolg post
Ако му е потребна формула на бебето за алергичари мораш со такво да продолжиш без разлика од која марка.