Зависи колку и како повраќа, ако си бљуцка тогаш е нормално, ако е премногу и во млазови не е. Да не му е многу количински па затоа?
Не знам дали му е многу количински искрено(по мое би требало да не е),не ја форсирам пример да мора цело да го испие.
Не знам колкаво ти е бебето, ама моето после 4ти месец почна да јаде колку што и се јаде и да остава млеко. Иначе се до крај пиеше претходно и после тоа бљуцкаше
Колку месеци е бебето, колку кг има? Дали е само на ад и ако да, колку мл пие во 24ч? Колку мл му е еден оброк?
2 месеци направи на 22ри....оброците и се на секои 2-3 часа ама количински различни од 60 до 120мл пие.
2 месеци ,последна килажа и беше 4150 а родена е 2650.Само на АД е.Млеко пие на секои 2-3 часа од 60-120 мл .
Здраво мајки дали знаете колку е бејби лав на дм користиме нан но почна да одбива да не сака да го пие па да му земам бејби лав иначе бебе е 3 месеци
мислам дека 1ца е од 325-375 денари за 500гр..сите бројки имаат различна цена и ми се измешани ама повеќе од 375 не е..ама дефицитарно е долго време...една пратка го има во еден град друга пратка во друг град...и малку е тешко за снаоѓање ако немаш кој да ти купува
Моментално сегде има само 1ца И Струга бев и тука е 1ца Капитол, ист гејт,Тетово и Расадник сегде е 1ца Сега 3ка е дефицитарна
Да и Охрид има 1ца…последно кога бев само Пре и 1ца имаше…3ка најдов во Флат ајрон купив 4 и сега кога ќе ми се потроши ќе видиме…или ќе најдам или ќе менуваме млеко
Hip combiotik3 3ka, kako go pripremate na upatstvo pisi 135 voda I 3 lajcinja.. Ne se pravi kako 1ca I 2ka?
Не е исто дозирањето како 1 и 2. Од 3ка е една дозерка на 45мл вода, 135 со 3 дозерки или 180 со 4 дозерки.
Dragi majki. Beba ima 7 dena, na 4-ti den izlegovme od bolnica i sme na Hipp HA plus i ja dojam. No imame problem so nekakanjeto, kako izlegovme od bolnica mn tesko kako i dali edvaj 1 dnevno, dodeka vo bolnica super si kakase. Ima li nekoja od Vas slicno iskustvo, se mislam deka e do mlekoto.Eve ne znam Fala
Немаше ни во флатирон пеглата 3ка сега Добив инфо дека вечер ќе стигне и утре ќе биде дистрибуирано секаде Па ќе отидам одсабајле до капитол па ќе видам дали има или нема