Za 14 mesechno bebe , zatoa prashav za Babylove 3ka, ama dokolku chesto go nema , togas I da ne pochnuvam ,nesakam chsto da mesham adaptirani mleka. A koja cena e Babylove?
Ефтино е, ми се мешаат 1,2,3 ама цената е од 325-369 нешто така за 500 грама..ем ефтино ем супер бебе прифати, ем сите други млека поскапеа тоа остана ама почнаа многу проблеми со увоз да имаат и само де нема 1ца де нема 2ка де нема 3ка…па повеќето се префрливме на био исто од дм тоа е малку поскапо околу 550-600 ден ама и од него снема 3ка…ќе пробам јас сега да го вратам на 2ка, ако успеам убаво, ако не ќе менувам млеко
Сменив од 2ка на 3ка НАН од пред 2 дена. денес 3пати какаше тешко, а каката беше топка тешка белузлава боја. Можно е да е од млекото?
До годинка планирам флаширана, бебелан, плус превривам 500мл и во термос, од неа користам за пиење, каши, и давам едно шише ад во текот на денот. Утрето пак превривам нови 500мл. По годинка планирам филтрирана од бокал а дали ќе ја превривам ќе видеме. 8м е бебе
Бебелан имам земано од Зегин. Јана е преполна каменец и нигде не е нагласено на етикетата дека е за бебиња а ни ја шиткаат ко таква. Свекрва ми е фармацевт и цел живот ја продавала како вода за бебиња, а кога и реков да ми најде кај пише тоа, установивме дека поради мечето си претпоставила и терала така
На етикетата на Јана со мечето пишува дека се користи за подготовка на храна за доенчиња сега ме интересира таа вода треба да ја возвријам да ја загреам само или може директно да го растворсм млекото фала ви на одговор
Од капитол земав 3 кутии дм био 3ка Толку беа на рафт Ваљда и во др дм има 3ка, провери А во четврток им пишав, рекоа сеуште нема 3ка, а 2ка имало во сите освен охрид и ист гејт, ама во меѓувреме се сменило
Фала ти на инфото…утре праќам да ми бараат, ако не, имам 4 кутии 2ка ќе пробам да се вратам на тоа…ме нервира ова висење насекое чекање мислиш злато чекаш…нема смисла
Женски,ако користи некој нутрибен 1 ад, да ми слика позади дозирањето како е и како се припрема.. Избришано ми е упатството..