Јас имам и тесно и широко грло ама гледам подобро му прија широко. Јас преминав на цуцла 2 коа пиеше повеќе од 15 мин и се потеше на чело, негде на 3.5 месеци
Mamichki shto koristite baby love mleko, sakam da prasham za Babylove 3, ne se rastvara vo voda, ostanuvast kako grutchinja koi zaglavuvat vo cuclata I ne mu teche mlekoto, pa bebe se nerviraj, plachi. Isto I mnogu pena pravi koja se lepi za shisheto. Neznam dali I vas vi se pravi vaka I se mislam da smenam so BIo mlekoto od DM.
Да смениш...јас сум многу позадоволна од биото него од бејби лав во таа смисла...и мене од бејби лав само грутки ми се правеа...со биото никогаш не сум го имала тој проблем
Zdravo mamicki bi sakala da prasham,bebe e 40dena i sme na adaptirano mleko mu davav po 90ml bebe se otkornuvase od placenje i vristenje spieshe se na se po 15min is e taka vo krug ,reshiv da mu ja zgolemam dozata na 120ml bebe sr smiri izgleda zadovolno posle jadenje i pocna da spie podolgo i bukvalno e ko komiran edno 2 a moze i 3h oci nemoze da otvori a stanuva tocno na 3h retko na 3ipol h za pak da jade.Nekoj so slicno iskustvo,bebe e skoro 5kg
Тие што имате комбиотик био на хип во што ја ставате да ви стои формулата? Ја оставате во ќесите што е купена или ја префрлате во нешто друго?
Здраво мајки имам прашање при крај ми е ад млекото користиме бејбилов од дм но во моментот го немат 1 за недела дена ќе имале дали смеам да дадам 2ка бидејки на него пише од 6м? инаку за некој ден полниме 5м
Како стојат ДМ со залихи на Бејбилав млеката? Како сте задоволни и која цена се двете, чинам имаа два типа?
Здраво мамички, Ние сме на комбинирана исхрана 80% адаптирано 20% доење Моментално користиме Аптамил 1 , меѓутоа откако ја сменија формулата на аптамилот бебуш има течна столица, не е често (1 - 3 пати на ден) но е течно Баравме по аптеки и маркети каде го има со старата формула, меѓутоа секако ќе треба да преминеме на друго адаптирано Кое по ваше искуство е најслично на Аптамилот 1 ? Благодарам