Тука во Мк ги има секаде скоро. Кај нас бејби лав е дефицитарен. Не знам каде си ама нели Хип е германски или сум грешка?
Во швајцарија сум рекоа има проблем со доставата, ама добро ако не е во мк исто може и тука ке средат
2 жесеца сме, поради повраќање сме на хип рефлукс. Сега не повраќа, но столицата е густа како млекото и многу често , скоро после секое пиење. Дали е нормално?
Мајка ние правиме комбинација од аптамил комфорт и АР зошто и моја бебји многу повраќаше и еве веќе не цели три месеци вака тераме и супер и е, хипот мене ептен ми го повраќаше како водоскок
Кај нас хип АР е добар , само ме загрижува столицата. Давам биогаја, но тој скоро после секое пиеење има столица и таква пенеста, густа. З
Здраво девојки, сакам да прашам досега пиевме 60мл Аптимил 2 дозерки. Сега сакам да зголемам на 65мл млеко колку ке испие толку. Но колку дозерки да ставам како ги мерите? 65мл вода и колку дозерки? 2 и плус пола или?
Зголемуваш со следна доза, 90мл + 3 дозерки. Инаку бебето веќе пие 65мл, се пресметува вкупниот оброк не само вода. 60мл вода + 2 дозерки е 70мл.