Значи од 60мл до 90мл е со 2 дозерки така? Значо само водата ја зголемувате а дозерките се исти за 60мл, 70мл и 80мл се 2 дозерки така?
Не. Немаш измеѓу 70мл, 80мл. Од 60мл, наредна доза е 90мл со 3 дозерки. Зголемуваш вода, зголемуваш и прав. За секои 30мл вода се става рамна дозерка прав.
Некаде ( мислам во соба на доење на ФБ ) имам прочитано дека адаптираните без лактоза ги нема во големо паковање
Кое ад би го препорачале за бебе 7 месеци кое го одвикнувам од доење но тешко прифаќа ад? Аптамил и Хип не ги сака. Некое попитко? Babylove 2 или Нан 2 се мислам, ве молам совет. Инаку планирам бр 2 дека има 7 месеци, дали е ок?
Можеш и со 1 да пробаш, ако има 7 месеци или најубаво најди го ПРЕ од бејбилав тоа е најприближно на мајчино, може ќе го прифати
А има минимум колку мл млеко треба да внесе бебе од 7 месеци и дали ако пие јогурт може тоа да замени 1 млечен оброк (ад)?
Ne znaev kade da pisam, no ke se obidam. Majki predlozete mi termos ve molam? Sto mislite za twistshake ? Ili nekoj od iskustvo spodelete pls????
Bebelan zemi 2ka. Jas ko pocnav so dohrana ad sega brzo pocnav so bebelan 2ka. Odma go prifati. Probaj
Карес. Твист шејк не ми држи мене. Се случувало мраз вода за 3,4 саати Каресот е буквално 24/7 како ставам , таква останува, не се губи.