Да прочитав тука некаде дека знае да снема често. А што е со биово се ми иде. Накај тоа дека поскапо подобро.. Што знам @Bubce38 мислам дека ти користиш baby love, знаеш ли која е разликата помеѓу овие две млека?
До 3 месеци ние користевме хип 1 Тогаш сменив на бејбилав 1,одма го прифати и го имаше секогаш во дм Од 7 премимавме на 2ка,па од 11 месеци на 3ка И тогаш ги снема бејбилав 3ка па преминавме на дм био 3 и искрено подобро е биото,ако е поскапо малку Подобар вкус има и поубаво се раствара,не остава талог во шишето Сега сме година ипол,сеуште го пие Не е жолто и не мириса тешко како хипот
Фала ти на споделеното. Баш сега периодов ќе анализирам некоја споредба да направам. Кога го споредував составот на Baby love 1 со хип тука некаде беа вредностите.
Na mateo mu smeniv mleko pie sega novalec iskustvo nekoj Inc Nema grcevi mn sega i Nema zelena kaka ko sto bese so aptamil
Девојки, имам една кутија бејбилов 1 од ДМ, ја отворив пред некој ден, за проба со бебушиве... Арно ама, едниот воопшто не сака да ја голтне, а другите двајца имаат пролив, ќе стои неупотребена. Ако некоја користи таква и ја сака, би сакала да ја подарам, не ми се фрла храна. Јас сум во Карпош
Не е многу, следи си го бебето. Тоа правило да се дава на 3-4 саати е невидена глупост, новороденче се храни по потреба. За ад треба само да се внимава повеќе на вкупниот внес во 24ч.