Па и јас не секогаш земам флаширана. Ама бидејки немам бокал па и малку ме мрзи цело време да вријам па да претурам на секое.
Жени здраво, му сменив на малото од Аптамил на БејбиЛов година правиме во вторник, како сте задоволни пд БејбиЛов?
Prezadovolna sum ama go smenav samo zaradi rastvaranjeto. Ne se rastvara ubavo a Sega vo leto nemozam da zagrevam pa da ladam.Samo toa mu e mana, drugo ima cista 10ka.
Моето за 4 дена ќе прави 6 месеци, а кај и да е ќе снемам кец, од кога да земам 2, дали беше од 6 месеци?
Не јас со полни 9 го сменив. Планирав со кец да терам ама почна навечер почесто да станува, како да не го држеше доволно млекото и затоа сменив 2ка
Моето пие нан. На тројка да преминам откако ќе направи година? Сум заборавила за поголемата како беше.
Здраво мајки, малиот ми е на комбинирано со тоа што еднаш дневно за сега давам ад. Почнавме со холе 1 ама доби запек со клизма само се искака, па сменивме хип комбиотик (во консултација со матичен) ама пак 7 дена не кака и многу грчеви има. Дали да се менува пак и некоја со слично искуство кое би помогнало?
Koe ad go preporacuvate za koristenje? Jas ne sum uste porodena ama da se snabdam. Pristapno vo cena i dobar kvalitet?
Можно ли е да ми повраќа повеќе од 2ка откако преминавме? Она си повраќаше и претходно, додека бевме на 1, и откако воведовме цврста храна продолжи да повраќа, ама сега со двојкава некако повеќе. Матичнава стандард муабет, напредува убаво, ништо не и е, такво си е детето. Инаку не се прејадува дефинитивно, пие колку мисли дека и треба и престанува, скоро никогаш не го пие целото млеко што и го спремам.
Не, баш пазам да поминат околу 3-4 саати, или шо би рекла свекре ги изгладнувам. Околу 05, 06 наутро пијат млеко, па 9,10 зависи доручек, и следно млеко околу 2 им давам. Никогаш не сум им дала храна на помалку од 3 саати, дека на ад многу ми е страв да не ги преоптеретам.