Dali e mozno Grcevite I krcenjeto da e od mlekoto ? Davam aptamil .. Predhodno hip combiotik ama stolicata mu bese mnogu cvrsta, Kako topka pa smenivme rasi toa, ama sega ima drugo problem. Sovet..
Крчењето на цревата е од грчеви.. Правете масажи на мешето, топли облоги. Непријатна е фазата, ќе помине.
Може да ми објасниш зошто? Со првото бебе користев авент натурал, одлично ја прифати, но имаше грчеви. Па сега размислував за томи типи и баш ги гледав се двоумев што би зела, бидејќи и на обичните пишува антиколик.
Пред 3 години ги имаше и тие и тие, јас ги пробав и останав со обичните, кои исто така се антиколик. Имаше искуства на форумов и задоволни и од тие со цевче. Водејќи се од моето искуство, и за второво зедов кога на почеток пиеше ад.
Deneska stolicata na bebeto mu bese zelena, Dali e mozno od aptamilot, eventualno da ne mu odgovara? Bebe 1mesec
Mojot sin otkako go smeniv mlekoto nemase grcevi, koristevme hip od bolnica neli takvo, pedijatarot mi go preporaca Holle 1(so probiotici) i bebusot odnema grcevi ni 1 den ne sme imale od kako go koristam toa mleko i kakanjeto mu bese kako na doeno bebe..
Здраво мајки, бебето цица плус на секој подој давам АД. Сепак во денот повеќе мл. пие АД, можеби од мене исцицува само 200мл дневно. Дали мислите дека треба да давам некаков чај? Многу од страна ме прашуваат дали давам
Мајки дали има разлика во млекото со назнака 1 и 2 во однос на вкус? И хип комбиотик 1 го земав, не го прифаќа, дали можеби 2 е попивко? Или некое друго повкусно? Пробани ни се хип комбиотик, бејбилав, аптамил без лактоза. За некој ден ќе прави 1 год
За вкусот не знам, ама не мирисаат исто. Аптамил 1 и Хип комбиотик 1 исти мирис имаат. Хип комбиотик 2 и Аптамил конфорт 2 сосема друг мирис имат, не смрдат како кецовите. 1 ми беше одвратно кога го правев