Da ve prasam za iskustvo. Bebeto mi e na AD. Ima 3 nedeli. Maz mi imase kupeno babylove pre. Jas kupiv babylove 1. Za olkavo bebe dali znaete so e pravilni da se kupi? Nema nekoe dobro upatstvo na mlekoto
Мислам дека за почеток пре е најдобро најблиску е до мајчино бар првите 3 месеци да се користи а може и првите 6 месеци не ме земај за збор најдобро доктор прашај јас користев холе ама немаше пре и почнав од 1 да користам.
Здраво,можеби тука ќе ми помогнете ..на свадба сум бебето има 4 месеци,на доење сме....ме интересира дали е вистина дека отворено ад млеко не се чува повеќе од 3 недели,и дали стварно во ДМ има готови ад млека за една употреба?
Да отворено АД млеко се чува 3 недели. За готови млека знам дека има во странските ДМ, кај нас мислам дека нема уште.
Не се чува, би ти предложила да се измолзеш и да му дадат ако сте на ексклузивно доење место ад... но ти најдобро си знаеш..
Dali nekoj go koristi ad Babylove za 1+ god. I kolku ml pie? Dali isto go peifati kako i predhodnite?
Тоа ми е првата опција,ама незз дал ќе успеам,со првото имам пробано мн слабо извадив.Во случај да успеам,може насоки колку време однапред да се измолзам и на кој начин се складира?
Кога сакаш измолзи се. На собна темп стои 4 часа но јас не го чувам толку. Во обичен фрижидер стои до 3 дена. Кај мене кога стои во фрижидер малку се одделува како на погусти парчиња ама кога се стопли и размеша си станува нормално. Ако се направи така да не се исплашиш.
Машала 6 и пол кила На секое млеко пишува колку треба според месеци, мојата е 3 месеци и пие по 150, немам млеко само на тоа е. На паковањето пишува 180 за три месеци, али она не ги пие 150 и се доволно. Нан користиме инаку.