Zosto si mu go smenila AD mlekoto jas koristam kako dohrana Hipp i mene taka mi pravese zavisi kolku imav mleko i ja dohranuvav so hipp ne kakase po nekolku dena prasav pedijatar mi rekoa da i dadam kapki za grcevi iako nema ama mozno e da se pojavat dokulku ne se iskaka i navistina imase efekt. Sega se slucuva i dvapati na den i se si e vo najdobar red
Моето е на аптамил од почеток кака 2 3 некогаш и 4 пати. Не можам да кажам дека е скроз течно но така разлеано е.
I jas kapki davvam od pocetok aks ne pomognaa mie na adaptirano smo samo ne coca 4meseci i edna nedela ima napreduvase dobro 7600 imase sega so aptamil kako i po 4pati na den
A dali moze od 4 meseci da se pothranuva i so kasicki malce po malce nie use malce ke praime 4 meseci taka da site mi vikaat od 4 meseci moze poleka pasirano malce po malce.
Мајки на бебе од 20 дена по колку ад давате и на колку часа Да напоменам дека моето и цица ама не му е доволно па затоа морам да додавам и ад
Не знам какво е твоето бебе но моето беше доста лакомо и давав кога ќе побара. Некогаш тоа беше и на 2 часа. Некогаш 60 некогаш 90 исто после цицање. Многу е битно и колку тежи. Така да гледај колку бебе ти бара зошто мерките на кутијата не се баш соодветни за секое бебе.
Втор резултат од лактоза,комплетна толеранција .За првото давав Baby love,сега гледам имам Аптамил за тие со царски породени.Го користи ли некоја? да сподели искуство немаме дм во градот
Да јас го земав аптамилот океј се покажа само прескап е. 90 правам некогаш за навечер ама ако гледаш дека си игра плука не голта не му давај тргни шише.
Баш го прашав педијатарот за тој аптамил за тие со царски, рече дека нема потреба од тој, ние сме од старт на аптамил, прво прематуре потоа со 1 продолживме