Кај мене хип комбиотик го прифати од одма, пред тоа пробував бејбилав плачеше од него, не сакаше ни да проба а додека беше на комбинирано првите 2 месеци пиеше од него. На хип има и помало пакување колку за проба да земиш.
Секој различен маркетинг прави за кое млеко е најблиску до мајчиното. За нелколку млека сум го прочитала тоа Јас на почетокот му давав бебелан дека тоа ми го препорачаа дека е со одличен квалитет. Ама секое стомаче различно реагира. Види кое највеќе ќе му прија Аптамилот и Бебеланот се без палмина маст. Тоа е голем плус. Новалак е со палмина маст, ние тоа го користиме ама од здравствени причини иначе би го сменила.
Majki kako da znam koga da menuvam broj od cucla od siseto kako odi toa? Ili celoto sise, bebe ima 5 nedeli
На секоја цуцла пишува за од колку месеци е. За Авентот се со протоци, според месеци. Ама мојава така понапред е, па на неполни два, со проток 4 пие.
Е ова не сум знаела. До некна, многу пати знаеше да остава и рита, се нервира, мислев дека е од скокот. Вчера викам ајде ќе ги сменам поголеми, веќе има полни 4, цело шише си испива.
И јас се чудев што му е дур не му сменив шише. На 3 ипол му ги сменив некапечките што се за новороденче. Сега ако нешто не ми се стррилизирани се случило еднаш, два пати да му дадам од старите истото го прави, се нервира.
Dali adaptirano mleko sodrzi gluten? Vo sostav ne pisuva a me interesirase ako nekoj znae ... Vi blagodaram odnapred
Новалак ар. Иначе 3ка е шишето, не 2ка, тргнав да редактирам и нешто друго тргнав да правам и така остана постот.
Мајки бебе се помалце млеко ми пие, а вака е весело. Дали да пробам да сменам млеко во друго анти рефлуксно? Пелени си полни.. Веќе 1 месец се мачиме со млеково, ај прво се гледа наоколу, па ај скок да не е.. ама ме загрижува дека количински се намалува тоа што го пие.. Нареден петок сме на преглед ама ќе умрам од секирации до тогаш. Цуцла исто сменета со поглем проток..
4 месеци ќе прави за некој ден. Пробав и цуцла да сменам . Побрзо само го пие на почеток и после некое време нејке. Да напоменам, не ми ни плаче за млеко. Ко да не го сака..
Togas probaj smeni go. Snaa mi imase vakov problem so malata pa 1 doktor ni kaza nekogas 1 mleko mu se zdosaduva mora da se smeni dr.