Јас имам микролајф дигитален ама како пиштолче, тој мери температура на предмети да речам. А инаку има за ист пари друго олеснување, греач за шишиња. Ставаш вода во шише, местиш температура, одржува до 24 часа. Можеш пример ова хранење да си спремиш вода за следното да ја држи топла. И со диспанзер за дози млеко, имаш млеко за пола минута. Ова е добро особено за навечер.
Мајки, до сега купував hipp combiotic 2, прашав педијатар ми рече може од година 3. Нема по аптекиве 2... дали може да почнеме со hipp combiotic junior 3? За неколку дена прави годинка.
Абе што е стварно проблемот со хипп 2 што многу ретко го наоѓам и јас? Вие слободно можете веќе со 3.
Баш ќе го прашам еден другар. Он им ја носи робата на Хип низ Македонијава. Сега и на фб читам, ептен дефицитарно млеково станува.
Јас онлајн од зегин или по аптекиве, ама три дена барав немаше и земав вакво. @BellaBibi му дадов пред спиење и сега го слушам како да крчи, може дека спие на стомак, па викам да не му е нешто од млекото. Помала количина се дава како што видов и само два пати на ден смее. Како го даваш? Наутро и навечер или?
Само два пати??? Мојава по три пати во 24ч пие. Некогаш и два пати , зависи дали сака или не. Не би требало од млекото да крчи. Може мрсулче некое да има во носето.
Е фала ти. Па 3 ретко пие мојава. Еве денес заспа без млеко. Што значи тек вечер ќе пие. Па ноќта или сабајлето ако сака ќе и дадам.
За сите што сте на Хипп комбиотик. Им пишав на официјалната страна и ми вратија дека нови количини на млечни формули се пристигнати. И дека ќе ги има за брзо време пак во сите аптеки.
Оние мајки што користеле аптамил 2ка пронутра (претходно бевме на аптамил без лактоза и не беше случај), премногу пена ми се прави додека го правам. Загревам вода ја ставам во шише, потоа млеко ама мн пена, зашто така знае некој? Не мислам дека грешам бидејќи претходниве 6 месеци не беше така.
Како ги распоредуваш оброците со ад? Планирам да биде на ад со три оброка и после годинка и ужинка така?