Сабајле станува и доручек. Па јаде овошје, бисквита, лепчеееее нејзино или било што. Па спие. Е за дремкава некогаш пие млеко, некогаш не. Спие и има ручек. Пак има некое овошје, пудинг. Па вечера и млеко пред спиење. Некогаш го пие цело, некогаш не. И до сабајле знае некогаш млеко да сака.
Да и ние почнавме со истото млеко исто пени.Јас го оставам малце да спадне пената па му давам на бебе.Бебе го сака повеќе од комфорт.
Да и јас почнав дирек да му давам. Сега друго прашање девојки. Среда полниме 2 недели, како што пишува на паковката од Аптамил од две недели се почнува по 90ml на часа? До сега јас давав по 60ml на 3 часа
Мајки, Хип нема никаде, во аптека ми рекоа дека долго време ке нема и да си најдам замена. Може ли да предложите кое млеко да го земам? Се мислам меѓу Аптамил и Холе.
@QweenSM мислам дека имаше пишано дека од Хип и кажале дека веќе имаат пратено залихи по аптеки, така нешто беше Qween?
https://aptekibruno.mk/product/hipp-organic-combiotic-1-300g/ https://viafarm.mk/p/3866/hipp-organic-combiotic-1-pochetna-organska-formula-za-doenchinja-800g Види има на залиха дава. Земаат поголеми количини овие.
Фала ви Сега прочитав на претходната страна дека има најава. Ке нарачам сега, со надеж за експресна достава
Ми вратија од официјалната страна на Хипп дека ќе го има пак за брзо. Ама во случај ако нешто ептен неможам да го најдам, во план сум да земам Бебелан или Холе.
Фала мајка. Доста пофалби сум слушнала и за Бебелан. Ама па ние дека сме на Хип од сам старт и многу добро ни се покажа, не сум сменила до сега. Но ако не го најдам нормално ќе земам друго. Баш прва опција ми е Бебелан.
Оти не земеш 3ка мајче? Знам дека веќе годинка сте. Ако го има тоа можеш слободно. Го нема сеуште млекото. Пред некој ден и јас едвај најдов.
Нема некоја разлика ама добро, како што ти рекол педијатар така. Не знам како да ти помогнам дека не сум од Скопје. Ако толку па неможеш да најдеш земи друго млекце. Јас сум од помал град па сеуште го наоѓам.
Ау.. мене од Еурофарм ми кажаа дека ке добијат во четврток (овој што помина), денес планирав и јас да купам. Демек го менувале составот на млекото