Мамички дали некоја има искуство Да сте на Аптамил 2 и сте преминале на друго адаптирано млеко ? Пример хип 2 Од кои сте биле позадоволни Бебе има од почеток нередовна столица неколку млека сменивме и ниту едно не пиеше (прифати) освен Аптамил Сега сме на Аптамил 2,но има запек и дека сме со цврста храна неможи да се покака секој ден давам круши сливи тиквички да се регулира но пак има запек најверојатно станува збор за млекото Па сакам да ја пробам со хип
Ocajna sum i mi e potrebno sovet ili preporaka od majka koja pominala niz istovo ili slicno. Bebe 8 skoro meseci, uredna kilaza, od pocetok odbiva mleko i pie sise samo vo son.Vneseni obroci, mlecni zelencukovi i ovoshji, meso. Polazuva interes za jadenje na kasi, ke kasne 5-6 lazicki pocnuva da place. Se somnevame na tivok reflux i averzija kon jadenje. Bevme kaj Dr Aco Kostovsko, ne sum zadovolna. Ne me ostavi nit celosno da ja objasnam za na kraj da ne mi dade nikakov pogolem sobet za sto ponatamu. Ve molam dajte mi preporaka za doktor od koj ste zadovolni. Fala ❤️
Јас минатата недела правев рентген и земав Аптамил pronutra 1 бидејќи не смеев да дојам 24ч после рентгенот на гради - отворено е пред една недела искористени 4-5 дози. Ако некоја мајка го користи би и го дала - живеам во Ѓорче, а може и од кај маж ми од работа од Тафталиџе. Серијата не е од оние кои се повлечени и во Зегин се јавив ми рекоа дека немаат забелешки за таа серија и уште се продава. https://zegin.com.mk/mk/aptamil-1-pronutra-800-g