Баш ме зачуди тоа, на Hipp-от експлицитно пишува 3 недели. А на ладно освен во фрижидер немам опција во стан - претопло е. Не знам дали смеам во фрижидер.
4 е аптамил, ама пакувањата се од 800 грама на обичните млека, така да уште полошо. А холе и хип има користено, 3 недели. Имаш мало пакување хип 300 грама, тоа е најоптимално, другиве се по 400.
epa ako pisuva 3 nedeli maksimum tolku, jas imam bebelan i kaj mene pisuva 4 nedeli, isto i jas ne mu davam, mnogu retko, jas go cuvam vo ladna soba, za vo frizider mislam ne, vidi vo regal da ne e poladno nesto neznam
Здраво,ќерка ми е стара 8 месеци. Од раѓање пие Аптамил Цезар биотик и до сега немало никаков проблем . Пред три дена наеднаш разви секрет и навечер многу кашла. Носена на лекар,црвено грло и покачени вредностите во крвта,освен инхалации со физиолошки немаме др терапија. Докторката ме советува да престанам со давање на Аптамил,бидејќи се сомнева на алергија на кравји протеин и ми предлага да смениме млеко од коза на Холе. Бебево воопшто не го прифати млекото. Прашањето ми е ,како може 8 месеци ништо да нема и сега да е алергија на кравјо во прашање? Прогуглав и не се препорачува козјо млеко бидејќи протеините по структура им се слични . Исто,бебево има и атопичен дерматит од раѓање,сува кожа...искрено не сакам да го менувам млекото затоа што си го сака и супер си напредува.