Епа вака, јас сум типичен зависник од адреналин и постојано сакам работи кои се опасни и предизвикуваат возбуда. Има неколку работи кои сеуште не сум ги направила а ова лето ми се во план тоа е риипање со педобран и bungee jumping, има можност кај нас ? Дали некој до сега пробал? и Која цена се движи едно рипање? П.С Очекувам и други предлози за подигање на адреналинот
Зрдаво, butterfly96. И јас сум како тебе. Сакам работи кои се опасни и предизвикуваат возбуда. Не сум пробала да се спуштам со падобран но би сакала...кога ќе порасам (знам дека звучам како бебе).
Јес јес сакам и практикувам покачување на хормончево, сакам лудо возење со кола ,со мотор не би ми пречеле и други работи
Обожавам опасни работи...Имам пробано -да рипам од 10 метри висока скокалница во аква парк -да се спуштам од нависокиот тобоган кој е висок колку 10 спратна зграда -банџи
Секако дека ектремните испробувања се најдобрите за адреналинот на 100ка со задоволство сакам да испобувам додека мајками ме гледа и си го крати животот од страв (кога бев во us)... НООООО секако каде без адреналинот од препишувањето од телефон за време на тестот по математика кога професорката е неколку чекори пред вас...Возбудата од 5ка истовремено и страв ах...