1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Академија за дигитален маркетинг

Дискусија во 'Барање работа' започната од Bezobrazna01, 23 јуни 2024.

1. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    1.209
    Допаѓања:
    3.154
    Малку сум скарана со англискиот па затоа ми треба да слушнам нешто повеќе пати да го разберам.
    Фала ти :l:

2. Attenzione

Attenzione Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2023
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    37
    Masterbox.rs како опција разгледај го ако ти се дава нешто пари

На Српски се курсевите и моментално е цената на сите курсеви заедно 260 евра. Ако не се брзаш многу најчесто околу нова година имаш промоција 6+6 месеци гратис пристап до курсевите

На MorskaSirena му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.677
    https://www.udemy.com/course/digital-marketing-guide/?couponCode=24T2MT81324

Дечки дали некој го слушал курсчево? Сакам да си го купам додека е на попуст и да влезам малку повеќе во маркетинг зошто тоа ми е и до негде струката, па секое мислење би било добредојдено.

Читав дека малце некои работи се overdated од причина што маркетинг еволвира цело време па ме интересира ако има некој што веќе го посетувал курсот да сподели мислење.

4. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.987
    Допаѓања:
    4.803
    Го немам слушано. Ама ако не ми е за нешто ептен сериозно јас на времето си проверував и на торенти дали ги има прво па ако имам нешто соодветно спуштав од таму. Само одамна сум излезена од шема, претпоставувам уште функционира тоа. :D
    Инаку ги апдејтираат курсевите, еве за овој конкретно вика дека месецов е апдејтиран, така да не би се секирала околу тоа. Ама ако го купиш сега и го учиш за 1-2 години ќе има разлика сигурно.

5. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.677
    Фала ти за мислење, испочитав reviews па ќе си го купам.

Се испостави дека учењето на udemy вреди ептен, си учам моментално друг курс и ептен е добро структуриран.

На ani23 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    799
    Допаѓања:
    962
    Дали го купи удеми курсот,еве на ова Masterbox.rs ги продаваат пакет за 260 евра дигитал марткетинг,јас би купила и би го поделила со некој.

7. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.677
    Не сум купила толку скап пакет, јас си го купив на удему курсот по 13 долари кога имаше акција и ептен сум задоволна. Многу е обемен и супер предавачи

На tina2018 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. rainbowec

rainbowec Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    951
    Допаѓања:
    6.475
    Дали има некој искуство со оваа академија?
    Ми излезе на инстаграм, пишува дека има интернационална акредитација и диплома заверена од CPD - валидна и призната во Македонија и во странство...

https://www.iqonlineacademy.com/mk

Исто така ме интересира и за Galeksia доколку има некој искуство да сподели?

https://galeksia.com/