На јутуб ама без превод се, сигурно ќе разбереш ако не разбираш англиски по случувањата и движењата ќе сватиш барем нешто
Да бе вистина. Во 2рата сезона ќе дојде еден црнец. И Семи и тој ќе си се онака .Ама Семи не е само геј,туку и едно и друго.Како се викаа тие,не ми текува во моментов.Оти ќе ја сака и Ајбигел и машки ќе сака. Бакнежот на Семи и Кристијан Спојлер Семи ќе умри во 2рата сезона.А вечерта пред тоа ќе се бакне со Ајбигел. Спојлер Во 2рата сезона Кристијан ќе биди со Кет.Прво со Тара,па со Кет.А Тара ќе биди во 2рата со еден Бен. Бен Спојлер Во 3тата сезона Тара ќе сака да спие со Бен,ама нема да се случи.Нема да знат како да почнат.А ќе сака со Бен,бидејќи ќе мисли дека Кристијан и Кет спиеле заедно. АЈ доста ви е кажвање.
Аман бе Тара со сите ли ќе биде?Зошто не си остане со Итан, што ќе се случи?И онака кај нас ќе се чека време за да почнат нови сезои, како што направија со Ангели.
Остај тоа шо сите по ред ќе ги помине, него серијава смислата ќе ја изгуби. Ја колку шо знам серијата се вика Академија за танц и треба и за тоа да се работи, а не за дечковците на Тара. Не викам дека не смее да има и љубовни сцени, ама ич не сакам кога ја претеруваат. Секој со секого, тоа никогаш нема да го разберам. И да, шо се случува со Итан? Ќе бидат ли они уопште заедно? Ако бидат, колку време ќе им биде врскава, пола епизода? Р.Ѕ. Да не знае некој сезонава колку епизоди има?
^^Има 3 сезони. Првите 2 имаат по 26 епизоди,а последната само 13.Односно 65 епизоди вкупно.Тара со Итан ќе биде мн. кратко време.Во 15 еп. ќе го дживее првиот бакнеж со Кристијан.
13?!? Е алал да им е бе, многу се помачиле. Иначе за ова со Тара, така и си мислев. Дури и се изненадив, многу е 3 епизоди врска. Ако некоја има гледано повеќе, пишете лп или споилер, ја сакам да знам шо ќе се случува понатаму. Спојлер Да не ме разберете погрешно, не сум заразена со серијава, само има многу убави глумци.
Jas ja izgleav 1 I 2 sezona, I mnogu mi e zarazna I interesna tarakje raskine so itan kje se fati so kristijan ama dodeka se uste vo vrska kristijan kje ja baci kat I kje raskinat tarra I christian, a christian kje se fati so kat. Vo ucilisteto kje im dojde nova nastavnicka saskiya I taa kje I go skrsi rbetotna tarra poradi sto nema da moze da igra nekoe vreme, posle nekoe vreme christian sfakja deka ustvari ja saka tarra a za toa vreme tarra ima crush na ben, tarra I ben kje se bacat ama pomegju niv kje ndma nisto poseriozno, na kraj na 2 sezona sammy kje umre :'( (u ovoj del sum se okapala od placenje) I toa povazno se slucuva inc. Jas gi gledam na jutjub u gi ima site epizodi ama bez prevod
Јас се заразив со серијава и со Кристијан Видов дека го даваат и на ултра околу 11 часот навечер но една епизода поназад од тие на сител. Само се плашам дека ке даваат само една или две сезони па ќе прекинат како што направија со Куќата на Анубис
Кристијан многу е убав. Заразна е серијава. За малце ќе се бакнеа денеска, ама таа Тара со Итан па со Итан. Инаку тие што гледале, уште колку епизоди ќе се бакнат Тара и Кристијан?
Ја изгледав првата сезона во еден здив, со око не трепнав да не пропуштам случајно некоја сцена со Кристијан. Значи рај за очи ми е, само него го чекам да се појави. Инаку Бакнежот не беше навистина со Кристијан, туку тој кога ја бакна Аби на клупата халуцинираше дека пред него е Кристијан, бидејќи нели, му се допаѓал. Аби и Семи убав пар беа, зошто така направиле.. Едит: Тара веќе сите како чорапи ги смени. Со Кристијан во врска (ако можам тоа да го наречам врска) ќе биде 1-2 епизоди.
^Да ама,догледај ја првата сезона и ќе видиш.Семи на Кристијан ќе му речи дека му се допаѓа. И во втората сезона со еден геј ќе се смува на кратко.. И Кристијан и Тара ќе бидат 2та сезона заедно.После Кристијан ќе биди со Кет.А Тара со Бен.По јака е 2рата сезона.Во поглед на љубовта..
^ Значи прво види што точно имам напишано. Првото нешто што го кажав е дека целата прва сезона ја изгледав, а потоа кажав дека Семи рекол на Кристијан дека му се допаѓа. И тоа што го кажав е точно. Инаку да не бидам-оф топик, премногу се менуваат момчињата, од една на друга, ко пчелки од цвет на цвет. Ај, ќе се разбере на пример со една да биде, па со друга па да се врати на старата. И морам да поставам некоја слика од Кристијан.. Спојлер