Mr. Bean И на фаца ми е одвратен а и тоа што го прави тој не е глума... без врска. Јас глумам подобро од него.
Ааа не, јас си го сакам мистр Бин Тоа што го прави....можеби не е глума но можеби е смешен поради тоа што е уникатен и е првиот што одлучил да засмева луѓе со глупирање. Тоа всушност тој го прави. Негова подобра верзија е Џим Кери
Оваа главнава во Revenge. Emily/Amanda. Додека ја гледав серијава, си зимав едно како коритце до мене, во случај да земе да ми се повраќа од неа. Многу одвратна и антипатична ми е, а па уста кога ќе отвори, ете ме мртва.
Ехаа еве тема за мене. Иначе Џорџ Клуни стар вампир си мисли уште тешко шмекериште е. Боже свашта! Сандра Булок.. незнам оти ама избегнувам филмови со неа. Порано и Џенифер Анистон некако ми одеше на нерви ама во последно што гледав една понова комедија од неа си го сменив мислењето. Неутрална сум за неа сега.
Многи и има, ама некаде на врвот ми се овие: Hugh Grant, Jim Carrey, Will Ferrell...од жените еве би ја издвоила Julia Roberts, (не можам да се сетам на други) не дека не знае да глуми, ама прегрда ми е. Не можам да ја гледам стварно
Том Круз,после славната епизода со "софата" и саентологијата или како и да е македонската верзија на таа збирштина глупости..
се изначитав прелистав све и се пресмеав какви описи давате умрев. па да се надоврзам мада горе доле гледам едни исти се набројуваат шо значи стварно иритираат. бен афлек каде со таа копук фаца мислам сериозно кадеее. оние твајлајт би ги забранила пред било каква камера да се појавуваат. гвинет палтроу мислам дека се прошалта у холивуд ради тато или мама тие биле некои респектирани у тој круг али како и да е еден од нив е причината заради која ја глеаме оваа мртвава по филмови.сандра булок и киану ривс идеален пар беа у speed со таа нивна глума/не глума. и еве и јас ке кажам за скарлет убава е се ама она само зјае у филмовине. а онаа кирстен мртвилоно коа ја глеав у snowhite ми се плачеше. па уше ја опалиле рамо до рамо со шарлиз терон каде бре и уше глеам после филмот двете имаа заеднички интервјуа чуда оваа стои ко коњ а шарлиз пустава вади ситуација збори збори збори се смее прави шали дури се труди да и измами некоја гримаса емоција било шо,не бре HORSE страшно.
Оној што го глуми Дјус Биголо- машки жиголо, Адам Сендлер, Дечкото што глуми во 500 дејс оф самер, Џулија Робертс, Џенифер Анистон, Камерон Дијаз
Angelina Jolie ко ќе ја видам на тв несвестици ме фаќаат, Jim Carrey исто така и една турска актерka Selen Soyder би и ја здробила онаа фацката грда, од нашите Тони Михајловски ич не го можам (овие ми се они така нај нај, а ги има уште многу)...
Ми се чини никој не ја спомна. Кирстен Данст или така некако. Не можам да ја сварам, антипатија навелико. Лигаво, лигаво... Џенифер лав Хјуит. Ког и даде улога на женава да глуми. Посебно во Гоуст Висперер, кога ќе испопадни, ќе се испотепа, в дупки, по гробови, по пораѓај, по авионска несреќа, женава има совршена фризура, шминка и ци*ките и се на изволте. Не ја можам ама ич. Лигаво... Уште полигаво... Во принцип мразам мис Гудитушус. Пенелопе круз грдилото. Па Емина јахович личела на незе. Уште да се пофалиш. Ај доста се сега засега. Ќе се надополнам понатаму.
Том Круз (тој посебно ми е смачен од неговиот живот и сајентологија, и како се прогласил за вториот Месија или тако нешто слично. И многу ми стана антипатичен. Порано и го варев некако. ) Патрик Свејзи (добро човек починат е, ама толку ми беше антипатичен страшно, филмовите ниту еден не можев да гледам) од женските: Гвинет Палтроу дефинитивно, ужасна, а па се глуми некои принцези демек недопирливи, а баш ми е грда. Потоа Џулија Робертс (не знам по кои стандарди ја прогласуваат за една од најубавите жени ); Сара Џесика Паркер (алергична сум на нејзе , почнувајќи од тие нејзини криви, мршави нозе, па се до однесувањето, многу ми се лигави некако). Ќе се присетам уште па ќе допишам.
На некој омилен глумец, а јас не можам да го смислам. Nicolas Cage, можеби има добри филмови и добро глуми, ама ете.. Спојлер Kirsten Dunst, заради неа ми се одмилува Spiderman. Спојлер Kristen Stewart Спојлер Taylor Lautner, некои паѓаат во несвест кога ќе го видат од што им е убав, јас абер немам. Одбивен ми е. Спојлер Robert Pattinson Спојлер Засега на толку ми текна.