Вин Дизел и д Рок го делат првото место, па Џејсон Статам, Бред Пит (посебно во најновиот филм ужасен), Ченинг Татум, Сандра Булок, Џенифер Лоренс, Џејмс Франко
Имам 3-4, Bird Box, Ocean’s 8, еден комедија каде што глумат полицајки и уште некој можеби имам гледано не се сеќавам. После Bird Box трауми ми остави
Johnny Depp Не можам да се замислам да гледам филмови со него, уште од мала кога бев ми беше премногу антипатичен и така си остана .
Таман ќе речев совршена хејтерска листе и ја прочитав Џенифер Лоренс... wait, what? why? On topic: Elisabeth Moss не видов некој да ја спомене... Ич не ја можам.
Стварно нема некоја посебна причина, а и не дека нешто посебно ме иритира... исто и Дакота Џонсон и Шаилин Вудли (како и да се вика). Стално се со блага насмевка
Не очекував вакво нешто од тебе Дримке Мене Ема ми е супер актерка, мила, паметна и одлично глуми.Исто и Рајан, вајда не си гледала добар филм со нив па затоа вака. Инаку мене Анџелина ми е преубава, како уметник можам да кажам дека има совршено лице и секаква улога и стои не знам зошто многу луѓе не ја сакаат, не можам да поверувам дека некому му е грда.
Знам дека секој си има вкус, не ми беше намерата да се карам или нешто, само кажувам дека според стандарди е убава и има совршени црти, секако е поубава од сите нас веројатно у секој случај Дека ја форсираат некогаш точно, ама дека лошо глуми па не се се согласувам баш, има предобри филмови.
Да не ги набројувам, ама актерите од Ривердале, искрено сите заедно ми се неподносливи. Плус Will Smith и Adam Sandler
Е вкусот чудна работа е. Меган Фокс ми е убава, Џоли не, а и двете ми се исто антипатични. Поготово Џоли сеа као остаре ич не е убава... Ко помлада поубава била ама сепак не е по мој вкус. Знам многу на кои не им се свиѓа. И секако многу на кои им се свиѓа. Не ми се свиѓале со неа филмови искрено. Има нешто антипатично во нејзините гестикулации. Пример Моника Белучи ми е совршенство, има жената шарм и харизма, телото и е перфекција, па и убаво старее, ѕверка е. Џоли може вода да и носи само иако е помлада 10г...
Јас па ич не ја поднасам Моника, не ми е убава за мое око. Ваљда вкус во прашање. Повеќе ми се свиѓа Натали Портман и Одри Хепберн. Ми имаат некоја вонсериска убавина. Најиритантни, многу ги има. Џенифер Гарнер- ми има некоја лицемерна фаца и иритантен глас. Бен Афлек- Џорџ Клуни- Ема Стоун Меган Фокс Џенифер Лоренс Шејлин Вудли Деми Ловато И уште многу. А, видам филм со нив одма менам
Лелеее за Џенифер Лоренс како сте погодиле,немаше да ми текни. Има многу,воглавно Николас Кејџ,Киану Ривс,Кристен Стјуарт,Пријанка Чопра..........ќе се вратам да ја дополнам листата.
Ченинг Тетум и Рајан Гослинг не можам да ги сварам. Во генерала сите мажи за кои Холивуд нè убедува дека треба во несвест да паѓаме ми се блех. Од женските актерки само Џенифер Анситон ми паѓа на памет, главно бидејќи каде и да се појави има иста улога и тоа ме нервира. Инаку се имам ѕверено десет минути во слика од Анџелина Џоли, така што...
Tilda Swinton не можам да ја поднесам и Elizabeth Moss уште повеќе, чим видам филм со неа одма гасам.