Јас неможам да ги смислам Анџелина Џоли, и овој Едвард од Твајлајт многу се занесува. Најодвратен од сите ми е Џони Деп значи незнам сите велат многу убав бил а на мене ми е одвратен и многу лошо остаре. Филмовите му се катастрофа во секој филм глуми нешто научно фантастично и детски филмови. Неможам да го поднесам.
James Franco и брат му исто така глумец антипатични и лигави двајцата, уште поантипатичен ми стана од The Disaster Artist каде се појавува како режисер, на едно доделување на награди го повика Томи на сцена- лик кој самиот го глуми во филмот и буквално го истурка не му даде ни збор да изусти
Не постои таков. Сите кои вложиле труд во својата работа ги почитувам. Не мислам дека постои лош актер, може сум грешка.
Нема некоја посебна причина. Првиве две веројатно бидејќи сум ги гледала во неверојатно глупи филмови и серии.
Ниеден имам што ми се допаѓаат само, ова што знам без везе ми е, ако не им стои улога, филмот ако не ми се свиѓа можам да кажам ама иритантни. Никогаш не ми текнало
Гвинет Палтроу - важи за еден од најголемите снобови во Холивуд, па плус и со тие нејзини занес потрес продажби свеќи со мирис на нејзината вагина...одвратна е, не ја можам ич...
Го делам и јас истото мислење, единствена глумица што стварно има иритантна фаца, имам неколку филмови гледано баш ради тоа што глуми во филмови со многу добри актери како Ентони Хопкинс, Џек Гиленхал, Јоаким Феникс, Марк Рафало
Мене Гвинет многу ми се допаѓа. Ама Сандра Булок не можам да ја смислам.Исто и Ема Стоун. Нема причина едноставно ми имаат одбивен лик.
Ричард Гир-нееее! Бен Афлек, а сега па со старо-новата љубов скроз антипатични. Џејмс Франко, едно време се откажував од гледање филм ако он беше во некоја улога, па малце ми стана симпатичен, па по тоа муабетите за неговата сексуална зависност пак ми се згади. Николас Кејџ
Никој веќе. Може само да ми падне непријатно доколку одреден актер лошо глуми/не се снаоѓа во улогата. Она што го велат за туѓ срам.