Zac Efron, Owen Wilson, Robert Pattison, Paris Hilton. Има уште куп, ама ај, овие се на врвот. Спојлер Исто, и Еди Марфи.
Meне многу ме нервира Николас Кејџ- кога ќе видам филм со него го губам целиот ентузијазам да го гледам. Истото ми се случува со Џек Николсон- го гледам филмот и цело време го доживувам како некој манијак, ме плаши со очите и насмевката, едноставно не го сакам. Исто и Метју МекКонахи ми е толку нерафиниран, само за улога на некој каубој ми е, впрочем тоа му е и во гените Од женските, како што знаете, не ја сакам Џенифер Анистон- неа ја можам само во Пријатели, во другите филмови се обидувам да ја гледам- така почнав еден пред некоја недела, гледав, гледав и се откажав И Мелани Грифит ме нервира- премногу ми е лигава некако, што знам Исто не сакам и филмови со Анџелина Џоли Сигурно има и други, ама овие ми текнаа од прва И зошто ве иритира Том Хенкс бре? Јас го сакам- колку добри филмови има со него- посебно Филаделфија ми е преубав
Посебно ме иритираат Кирстен Стјуарт и Роберт Патисон, немаат харизма, и премногу се антипатични. Во оваа листа се и Гвинет Палтроу, Бен Стилер и многу други.
Да! Антипатична и пластична, а колку добри улоги и даваат, не сфаќам зошто, зошто? Грам талент ми нема, ниту ми е убава, ниту харизматична. Ништо.
Tom Hanks-ептен не можам да го поднесам, само Forest Gump и Catch me if you can сум ги гледала. Ок филмови се, ама него едноставно не можам да го сварам на тв-екран. Тоа ми беа и премногу филмови со него. Jim Carrey-исто како и горенаведениов. Само уште поодбивен од него. Немам баш некое логично објаснување зошто ме иритираат......едноставно ми искача црн облак или снег на екранот кога ќе ги видам. И тоа е.
Има многу али овие ми текнуваат во моментов - од машките: Чарли Шин, Роберт Редфорд, Бен Афлек, Том Хенкс (посебно во Форест Гамп ми е ептен одвратен), Стивен Сегал, Бред Пит... Од женските: Ума Турман( иако во еден од моите омилени филмови и е дадена главна улога ), потоа Натали Портман, Анџелина Џоли, Мерил Стрип, Мадона како глумица не ми се свиѓа и за крај Maura Lynn Tierney - лоооол Едит Абе луѓе како може Скарлет Јохансон да ве иритира, феноменална е...?
Значикога и да видам филм во кој е женава , незнам ни како се вика , јас го менувам ! .. Многу одбивна фаца има
мене многу ме нервираат адам сендлер и стив карел од машки, а женски калиста флокхарт и гвинет палтроу најантипатични ми се
Морам да го додадам типот од After Life и од Going the distance. Лелелеле колку само ми е најружен и колку само незнае да глуме, охххх зошто постојат такви грутки Боже ?!
Онаа Мила Јовович или како и да е...гледам наму ми се плетка у филмовите со Вентворт ќе види она :evil:
Tom Hanks Nicolas Cage Они си се супер како глумци, ама ете едноставно антипатични ми се и одбегнувам филмови со нив.
Мила па мене ми е баш симпатична.И многу ја потценуваат а не е лоша актерка би рекла дури и добра дека е.Инаку јас како што знам само во Притаено зло глуми со Вентворт за други филмови не сум чула . Да не сум оф-топик и мене ми е одвратен тој Џастин Лонг што глуми во After life. И на онаа Гвинет Палтроу не можам фацата да и ја поднесам,кога има филм со неа веднаш го скокам.Луси Лу ми е исто одбивна и не ми се загледува филм со неа.Аманда Сејфрид ми има исто иритирачка фаца.
keira knightley ја отсакав кога го гледав Pride and Prejudice - колку чудно гримаси имат, ми идаше да ја удрам! ashton kutcher исто така не го сакам. Thomas Jacob "Jack" Black - Ич ама иччч не го сакам! Се прави најголем рокер и најслободна душа или не знам ти шо