Едит-Овие двајца ми немаат никаква харизма,топлина,особено Кристен со една иста фаца цело време,со тоа устата.А,и ко немиени ми се и двајцата
Парот од Твајлајт. Антипатични створења ми се и двајцата. Видете ги бре аааааааааах. Oвој као демек најлепши, а оваа намќориште невидено. Дури и коа се смее, е намќор! Луси Лиу ради улогата во Али МекБил. Па други баш и нема, ако ми текне ќе ви кажам.
Fran Dreshner Kristen Steward renee zellweger Jennifer Aniston Robert Pattinson Taylor Lautner Paris Hilton Selena Gomez Jim Carrey Zac Efron Vanessa Hudgens Ashton Kutcher ......... Edit - Како можев да ги заборавам Sara J. Parker Lindsay Lohan Charlie Sheen Megan Fox Penelope Cruz
Од женскиве на прво место би ја турил Меган Фокс,маче,џабе глумиш лепотица коа преку лето те чуваат во фрижидер за да не се растопиш. И сите добро знаеме како ги доби улогите. Како што си кажа и самата патем:I have a mouth and i'm not afraid to use it! Рис Витерспун,Хилари Даф и сите оние актерки што глумат во романтични комедии. Од машкиве Џастин Тимберлејк,бате остани си во музичките води,тоа што си славен не значи дека треба да бидеш и актер. Ештон Качер ми е одбивен такоџе,и ко и женските сите оние мушки што глумат у тинејџ филмови со хепи енд.
Сите можни твајлајтовци, Меган Фокс, Бред Пит, Зак Ефрон, Ештон Качер итн. Не можам да ги смислам! И тоа посебно оние од Твајлајт.
Се согласувам дека Меган си нема абер од глума но е далеку од антипатична.Лично на мене ми е на листата на посимпатичните Холивуд фацки баш поради природното однесување и тоа што не се крева во облаци а типката целата убавина на светот ја има собрано . Како заборавив да ги споменам Никол Кидман и Џулија Робертс.Добри актерки се но има нешто во нивната појава што ме иритира.А и филмовите со нив ми се многу депресивни.
Машки: Чарли Шин, Силвестер Сталоне, Жан Клод Ван Дам, Бред Пит... Женски: Сара Џесика Паркер, Шеј Мичел (Емили од Слатки Мали Лажливки) и на највисоко место Анџелина Џоли, па нема по преценета актерка од неа...врска нема од глумење а ко богиња во актерството ја кажват....
Jennifer Love Hewitt (многу ми стана антипатична во последно време), Kristen Stewart, Angelina Jolie, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale ...
Поголем нуб од овој ... ниту името не му го памтам, преантипатичен ми е за да се потрудам да го запамтам, ми останал во глава како Стенли д` маск.
Актери: Justin Timberlake ( ко лигле некое ) Robert Pattinson Nicolas Cage Gerard Butler Matt Damon Jack Nicholson Will Smith (еееуууу ) Актерки: Dakota Fanning Keira Knightley ( ) Sarah Jessica Parker ( ко појава ме иритира) Nicole Kidman Winona Ryder Mena Suvari Anna Faris Blake Lively ( лигла )
Бен ми има многу дебилна и глупсонска фаца, а оваа многу ми е грдлава, со муцката џиновка и очиштата криви