Најнов модел на иритирачка актерка: Britt Robertson Нај не талентираната актерка, со иста фацијална експресија 24/7, со фаца на стапната жаба и тело на топка за амерички фудбал . Која за голема жал нонстоп добива главна улога, а три чисти од глумење нема...
Џенифер Анистон Не знам зошто, одвратна ми е, антипатична... Не знам зошто е толку форсирана кога не е ништо посебно.
Zac Efron, Vanessa Hudgens(т.е. цел комплет од High School Musical), Lindsay Lohan, Lilly Collins, Miley Cyrus.
И мене не ми е јасно, ич немам многу антипатични актери, ама Леонардо ди Каприо страшно антипатично човече е мене ми е одбивен.И Бен Афлек исто ми е антипатичен
Имало кој да ја наследи Кристин Стјуард.. 3 одделенец поубаво би глумел од нејзе. Еден израз на лицето, иритирачки а ла сексипилно отворени усни и позирање... толку
Нема актер/ка некоја што така ми е неподнослива ама еве онака малце не ги сакам Кристен Стујарт и Роберт Патисон
Megan Fox: лигаво одвартно вештачко суштество Leonardo Dicaprio: Кога беше послаб и помлад беше така симпатичен, ама сега во еден весник прочитав негово интревју „ неовата женска се мисли да го остваи пошто златниот леонардно штеде на вода и се бања 1 до 2 неделно и не користе никаков дездоранс „ епа бате кој сакаш биди, коа смрдеш никој те нејке. И оваа утката од Twlight Кирстен или како се вика удрена е со мокар чорап по главата..... Лигава и од кај се има па и се жале . а понашање и е -100
Има чудна, непривлечна фаца, а и не можам да најдам ништо кај неа што ми го привлекува вниманието. Нехаризматична ми е. А и улогите во филмовите што ги имам гледано со неа... :/
Jennifer Coolidge Оваа ми е толку иритантна, ептен не можам да ја поднесам. Miley Cyrus Како пејачка и добра, има интересни песни, но како актерка многу ме иритира.
Хм, Кристен Стујарт ужасно ме нервираше со тој „Twilight“, но затоа пак мислам дека во „The runaways“ е одлична. Инаку морам да прокоментирам во врска со Ен Хатавеј. Ај другиве и така и така што ве иритираат, ама Хатавеј ја сметам за една од подобрите актерки на денешницава. Глуми различни улоги и баш супер се вклопува во приказните. Како да се напишани за неа. Особено ми се допадна во трајлерот за „Les miserables“. Толку е добра што ме расплака.