Џенифер Анистон - поиритантна особа од нејзе здравје... Кристен Стјуарт - предосадна ми е заради неа ми се намалува уживањето кога го гледам Твајлајт Тејлор Лутнер - дечкото си мисли му нема рамен и дека е единствениот што има стомачни мускули и премногу е вештачки за разлика од Роберт Патисон кој е многу природен Џеј-Ло - во последно време и она ми е одвратна
Кристен од Твајлајт-премногу лигава,иритираЧка,разгалена...уфф кожа ми се ежи Исто и Патинсон...Бљак одвртен, МоЧковците од Дизни-Мајли,Селена,Тејлор... Камерон Диаз,Пенелопе Круз, Блејк Лајвли-лигава,разгалена,неможам да реЧам дека незнае да глуми али е антипатиЧна и секако ГРОЗНА.. А за крај Меган Фокс-според коментариве би била нај антипатиЧна актерка...па на мене не ми е ногу грозна нити пак антипатиЧна е сеа незнае да глуми,неможам да ја науЧам....и секако ке спомнам:многу ми е убава,пластиЧна е,знам,али добра је
Охохо постојано сум надавала некои. Ама листата би можела да си ја надополнам. Пенелопе Круз - Боже што убавина гледа некој во оваа? Мене не ми е ниту убава, ниту секси, ниту пак паѓам на тој нејзин као многу секси индијански акцент како што има кажано Хипстер. Џерард Батлер исто, не сфаќам зошто го сметаат за некој си секс симбол, мене лично ми е грд, и тоа ептен грд и антипатичен. Рис Витерспун - Можеби како актерка не глуми лошо ама многу ми е антипатична. Таква иритирачка фаца ми има . И сега за една фаца што се појавува во многу комедии, не можам да се сетам како и беше името. Ама полоша глума во живот немам видено. Онаа што ја глумеше жената на Метју Пери во 17 Again, исто и со Адам Сендлер во Funny People има глумено. И читам наназад Ен Хетавеј та Ен Хетавеј. Работа на вкус е ама во денешно време кога Кирстен Стујард и Мајли Сајрус се нарекуваат актерки да се стави името на Ен до нив, просто незамисливо.
Блек да не те чуди што ја ставиле Ен овде. Темата не е за актер кој не знае да глуми, па го форсираат, туку за актери кои тебе лично те иритираат. И јас ставив некои актери кои можеби се добри, како Ryan Reynolds, ама не можам да кажам дека незнае да глуми, туку јас не го сакам. Јас Ен ја сакам многу. И Џенифер исто, а ете некому му се антипатични. Се чудам и за Ема, ама ете до вкус е, уствари до варењето .
Bинс Bон - не може човеков нити да ме насмее, нити да ме изненади со нешто, рамно како Bардар, досаден дури. Pис Bитерспун - може не глуми лошо толку, ама самата појава ми е иритантна. Oваа Aманда: Hе ги гледам филмовите кај што глуми она, ко амеба ми е бре, не знам можеби секогаш кога ќе ја видам се сеќавам на: Спојлер Oваа улога перфектно ја опишува замислата што ја имам за нејзе, па не Dear John во што сака нека глуми, мене ме иритира. И ко за на крај, исто така уште една `глупача` од филм, на која секогаш ќе се сеќавам како таква: Mе потсеќа на: http://www.youtube.com/watch?v=13mUFEXnB54 Aх леле, каков пациент.
Cкарлет Jохансон. Bечно анемична. Aбе еден филм нема во кој ќе ми се допадне нејзината улога или воопшто како ја носи истата. Cлатка, сензуална, све океј. Aма, дошол ли кадарот кај што она отвара уста - . Mоже до гласот е . . . или сепак до нејзината аура, или чакра.
Anne Hathaway Значи, да разграничиме две работи. Темава не е за актери кои не ги бива, туку лично мене кој ме иритира. Така да, не викам јас дека Ен не знае да глуми, напротив, ама има нешто у нејзината појава, поточно у муцката што прави да не можам да ја гледам. Ко немиена ми делува,многу млитава фаца има...