Ричард Гир и Џулија Робертс. За глумицава мислам дека во толку глупави филмови има глумено што не треба ни да се прави муабет. Пример Невестата бегалка, па дури и оној Убава жена или како беше. Никаква уметничка вредност немаат овие лимонатки.
^ и мене ме иритира овој Bин, иако е добар актер, има добри филмови, особено акции. Aма оваа не ја можам Aбе многу е убава, и добра актерка е и се, ама ми го крева желудникот, едноставно не знам зашто Hе можам да ја истрпам
Cate Blanchett Не знам дали е можно некој да не се иритира од неа!!! Зборувам за фацата, телото, гласот....ма све бре. Ништо женствено, привлечно, фотогенично немам видено од неа во ниеден филм. Многу ми е антипатична. Спојлер Се потрудив да најдам убави слики од неа, ама нема....
Се согласувам во потполност со тебе и јас не ги можам овие две. Премногу преценети дигнати до плафон.
Кристен Стујарт одсекогаш ме иритирала и не ја можам. Исто и Меган Фокс дури одвратна ми е. И за малку ќе ја заборавев и Парис Хилтон. Од актерите Роберт Патинсон и Расел Бренд.
Ештон Качер, Џенифер Анистон од такт ме вадат филм во кој некој од нив двајца глуми и најдобар на цел свет да е не го гледам !
1. Anna Camp Ја знам од Pitch Perfect, луѓе одвратна ми е, неможев да го гледам филмот. Спојлер 2. Rebel Wilson Оваа е Fat Amy исто од Pitch Perfect. Премногу антипатична глумица, ugh. Спојлер 3. Emma Stone Ау како зборува. Завлекува некако и некои букви ги шшка.. Одвратно зборува. Спојлер