Од алкохол пијам се,освен овие ракииве домашни Сакам да пијам и уживам во истото.Страшното доаѓа после Најмногу сакам водка.Чиста,мешана не е битно.Водка да си е Многу сакам и црвено вино,за во зима е најдобро. Незнам зошто не го сакате пивото.На лето е најубаво пивце така да си пиеш,да ти освежи-мераци. Леле бруко моја,со скоро 17 години сум станала експерт за алкохолни пијалоци Ама ветив дека до роденденот на другарка ми не пијам и ќе си го исполнам тоа.Освен една маааалечка чашка ликерче што ја испив И дефинитивно мислам дека засекогаш ќе се откажам од водката иако в срце ја носам.Таа е крива за најголемиот дел од моите пијани испади.
Вино, бело, црвено, розе...битно вино да е За мезење узо или ракија, ама ракија поретко. А обожавам и коктелчиња и мартини. Мммм петок е, ај наздравје!
Џин- тоник, Смирноф- боровница Точно е дека алкохолот го скратува животот, ама барем видовме ДУПЛО повеќе од останатите.
Од алхохолот, не пијам Вотка. Една измешав со сок од шумско овошје, или незнам каков беше ( важно црвен беше ) и премногу ми се згади. И од тогаш не пијам Ни пиво не пијам, ептен ми е грдо Бело вино и тоа не пијам. Не сум пробала, сакам бунар да пробам Највеќе пијам текила,Бадел, Мартини , И од коктеливе, Б52, Секс он д бич, Мохито, Бакарди ( со Кока-кола е најубав) ... Тоа е
^^спичлес да пробаш бунарче.....мјаммм убаво е и воопшто не е аклохолно (мене не ме фатило ич до сега) јас од алкохол и пивце почнав да пијам, малце е горчливо ама ќе се навикнам
Виски , вотка, текила , има еден рум кој го имам добиено од Германија многу е убав и го сакам, некое квалитетно вино. И денес бев на ручек со колеги, и колешки и стегнав еден коњак... не еден два ... на едни атер на други за инат, за себе главоболка... ај од рано кај се пиело ама оди докажи Добро е кога ги гледам буквиве значи се е океј
Belo vino i pivce.Duri i za rucek i da sum na fakultet utredenta kje si kupam i kje si se napijam(ama casa dve )oti so sok nekako ne e slatko jadenjeto osobeno ako e nekoj vkusen specijalitet a inaku obozavam zestoki ijaloci-viski i konjak ama cist,i djin tonik,ili vodka kivi.Ma se e super
Да да, консумирам и уживам! Водка, винце, мартини, коктелчиња, виски... Мхммм! Богами сакам кога ќе си се напијам, нормално јас и моето одлично друштвенце Жени будали
Си пијуцкам,не многу и често,ама кога пијам - ПИЈАМ! Најмногу од се си сакам Јегермајстер(чист или со ред бул),Узо,Водка (само новиот Smirnoff North),од вина само Sangria и бело со швепс и к.вода (бунар) и коктели (Pinacolada,Butterfly,Bluelagoon,S.M.S и други )