На прво место пиво, после една комбинација текила и пиво што ме убива. Други алкохолни пијалоци..може румче и јагер. Едит: Мислењето е променето од страна на модератор. [mod-kirilica:37n0yzb8][/mod-kirilica:37n0yzb8]
Винце црвено ( посебно хоум мејд ) највеќе сакам, виски, коњак, пиво.. Другите пијалоци онака, чат пат
Од Алкохолни пијалоци највеќе сакам виски со пршута како мезе , потоа коњак, бело винце, некое коктелче, евентуално мартини розато кога не сум многу расположена за алкохол па така некако млитаво и слабо ми доаѓа-како сокче
Да прашам , кај нас само во кафичи Smirnoff Ice го има ? Не може по маркети да се најде ,м ? Заборавив да кажам дека се мислев дека гледам , еве во рамстор .. и кога ми текна да купам појдов тука кај мене маркетиве и немаше .
Омилено Црвено вино! бело вино најчесто пиеме на групни собиранки, бунар! Пивце секогаш добро доаѓа,за секоја пригода е... Обожавам и мартини , вотка кога сакам да имам (не)заборавна вечер...итн
во зависност од пригодата пијам мартини ,бело вино шардоне ,виски комфорт со малку црвен портокал или кампари џус ова ми се омилени
најчесто пијам црвено вино, тга за југ или кабарнет совињон,и плава крв од вила марија ми е убаво, а понекогаш кога ми се пие жестоко пијам коњак, а вотка само во летен период!!
Периодов не смеам да пијам ништо алкохолно. Инаку сакам да се напијам убаво црвено или бело винце или пак некој скадкаст ликер како Baileys, Mozart или Malibu. Инаку, па и не сум баш по алкохолот.
Најчесто пијам бело вино(Александрија), некогаш со Швепс, некогаш чисто. Летно време си пивнувам и пиво , а од жестоките пијалоци најчесто вотка или узо
Во кафана пијам жолта со салата пред вечрера,а со вечерата овој период бело винце летно време пивце.Во кафич коњак со кока кола,вотка.
Јас речиси и не конзумирам алкохол ... само кога излегувам во град ама по една чаша .. Тоа е 2-3 пати месечно . малку нели ?
Омилен ми е џин-боровинка текила а може и црвено винце,камикази, па некое коктелче а понекогаш може и бунарче хахаха Вотка-џус одпив, а исто и узо... препиени ми се. Едино што неможам да смислам е ракија бљак