Затоа и прашувам, дали некаде може да се купи одгледана (израсната) алое вера? Не сакам да купувам коренче, па да ја чекам да израсне.
Алое Вера гел за внатрешна употреба на Forever Living можам да најдам низ аптеки, или само преку нарачки од зачленети? Знае некој која цена е? Или, некој друг алое со добар состав?
Другарка пиеше алое вера гел, ставаше една до две лажици во сок до два пати на ден, еден кг го зема од аптека за 1000 ден и ми рече дека бил ефективен. Тенот и се подобрил, лицето и се исчистило и ослабела. А сега видов понуда 250 мл алое вера гел + 250 мл гратис за 750 или 850 ден, и сега сомнително ми е 500 мл да се 850 а цело кило 1000... Сакав да купам, ама не знам колку е чист. Да не има некој препорака за добар алое вера гел за внатрешна употреба?
Кај можам да купам лист од алое вера? Негде во Скопје кој продава? Ми треба гелот, да го користам за надвореша употреба.
Во цвеќарата карши Градски парк. Растението треба да биде старо 3 год, за да може да се нанесува за надворешна употреба
Здраво.Гледам си сакала да пиеш алое,па би сакала да ти гомпрепорачам на бионатурал,со ресвератрол.Ем е превкусно поради екстактот од грозје,ем е преефикасен.Пиши ми порака ако си заинтересирана.99,5 чисто ало е.
Здраво девојки, имам едно прашање, каде може да се купи алое барбаденсис постаро од 2-3 години , и ако знае некој како се движат цените? Благодарам многу
Пијам веќе 7 дена алое вера, мајка ми ми тупоса, зема три шишиња од Natural Therapy на некоја промоција, со аронија вкус. Пиел некој од овие? Каква бенефиција има воопшто? Осетил некој некаква промена?
@sweet-cherry Две другарки имаат пиено алое вера, но нивната беше погуста и мислам ја мешаа во сок од портокал зошто нели вкусот е гаден. Памтам едново девојче ептен се фалеше дека и се исчистило лицето, изгледала поодморено, свежо, тенот и се израмнил, ги средила подочниците и наводно поубаво, поздраво се чувствувала, и се кренал имунитетот и не се разболела откако почнала да пие. Леле личи ко да ја рекламирам алое верава ама озбилно се тоа го кажа девојчево. Другото девојче мислам дека повеќе ја шлапаше на лице од што ја пиеше ама и она беше задоволна. Така да пиј си, како и да е мислам дека нема штета, наводно убаво делува на имунитетот и за убава, чиста кожа.
Јас го пиев постојано и да има ефект но ако го пиеш непрекинато подолг временски период. Од една две туби нема да осетиш разлика