Cirkusot bese utka celosna,kukjata,vesterkite i ludnicata kapa dolu,hotelot,like za gaga dobro se snaogja,inace ke ima i 6 sezona
Мене од сите 5 сезони најмалку ми се допадна четвртата, циркусот, а петтава сезона ми е врв, премногу ми се допаѓа.
Прејако. Ја завршив втора а и трета сезона при крај ми е. Едвај чекам да стигнам до 5та сезона некако најјака ми се гледа, онака креативно нешто се надевам дека ќе биде впрочем и претходниве сезони со исклучок на 4(пошо ја немам гледано) се ептен, онака невидени приказни.
Да ја освежам малку темава. Спремни утре за нова сезона? Што мислите дека е темата, со оглед на тоа дека дадоа многу хинтови од кои повеќето лажни? Мене ми се допаѓа идеа за нешто поврзано со дом за сирачиња имаше еден таков хинт, баш ме интересира како децата би ги вклопиле во вака мрачнии приказни, со оглед на тоа дека добро се снајдоа во Хотел. Мене уште ми фали Jessica Lange, некако Гага ми е бледа замена.
СЕРИОЗНО Гага ја менува Џесика? СЕРИОЗНО? Прв пат слушам... Јас ја баталив на средина 4та сезона и некако не можев да се наканам пак да почнам да гледам... Не знам дали ќе продолжам со серијава, иако нели ништо не е поврзано сезонски. Ама стварно не сум знаел дека Гага е замена, а не нов лик. Одвратно!
утре искача во америка кај нас во петок така? така ко да ми кажа другарка ...едвај чекам поготово ако во кастингот е пак Мат Бомер
Јас си ја спуштам. Кај нас е во четврток. Инаку не е Гага официјална замена, ама некако е водечки лик слично како Џесика.
како бе, дали кај нас во петок искача серијава?? и знае ли некој трејлер или со што ќе биде 6тава сезона, некако многу тајно го чуваат?
четврток кај нив мислам петок ќе биде веќе ставена по торенти и онлајн страни ...пуштаат повеќе трејлери да не држат во неизвесност ќе видиме во четврток или петок ...ај баш да видиме на нет кога е премиера кај нив