Ја гледавте? Многу, многу возбудлива уште прва епизода. Мислам дека досега ни една од сезоните не беше толку крипи, ова е веќе стварно хорор. И темата, одлична. Ми се допаѓа тој принцип на раскажување како интервју. Ајде ве чекам со коментари.
онака беше и со оваа епизода ахс повеќе ми се потврдува како крипи и гадна серија го грозни сцени ама реално нот то скери ...ама ај ќе видиме понатаму не е доволно една епизода за комплетна оценка ...битно Сара Паулсон е божица нема подобра актерка алал да и е како глуми
Леле предобро )))) немам зборови колку добро ја почнаа инаку се работи според вистинска случка, јас пеогуглав станува збор за изгубена колонија на луѓе,не знам точно кој век,племе колонија постоело и мистериозно ги снемува заминуваат.... Баш интересна идеја,од кај им текна ХОТЕЛ ми беше ОКЕЈ иако според вистинска приказна имаше делови за серискиот убиец сопственик на хотел кој убива и масакрира луѓе и ги крие телата во хотел-лавиринтот .ајде да кажам океј и толку :/ се надевам оваа нема да биде ПРОСЕК! Ни треба нешто јако како втората сезона
Мене ми се допадна ептен, супер почеток и интересна приказна. Малце се разочарав со темата на оваа сезона затоа што претходно имав читано дека има шанси оваа сезона да биде за серискиот убиец Чарлс Менсон и тоа ми звучеше доста забавно, па кога видов дека не е таа тема не ми се исполнија баш очекувањата, ама кој ми е крив што читам теории кои не се потврдени. Хотел не ја догледав, стигнав до пола и се откажав, како со сила да ја гледав, не ми беше интересна...
Сега кога заврши нема ли некој со импресии да сподели што како ја доживеа? Мене искрено ме разочара, почна многу јако и интересно ама многу лошо заврши. Прво толку многу пати се повтори истата дешавка што веќе не беше интересно. Второ, најдобрите актери кои уствари ја прават серијата тоа што е, беа присутни само во неколку кадри , а актери кои прв пат се во серијава ги имаше цело време. Трето, кој реално откако ќе го доживее тој хорор ќе се врати пак на исто место? Никој жив, од тој аспект многу лошо. Целата тема беше некако утната и иако првите епизода беа многу напнати и интересни, натаму ептен разочара. Џабе таа мистериозност, најслаба сезона досега.
Мене ми беше најдобра сезона досега. Напнатост и вознемиреност во текот на сите 10 епизоди, нешто што не може да се каже за претходните сезони. Оваа најмногу наликуваше на класичен хорор без перверзии и глупости, па затоа ми се допадна најмногу. Завршетокот ок. Се на се, најдобра сезона, за мене.
Mene murdee house mi e omilena se si imase vo nea tipicno amerikansko semejstvo neverstvo sterelitet da kazeme i abortus perverzii depresivna tinejdzerka duhovi gadni raboti misterii se se se dali e vistina deka ke ima sezona kade crossovee ke napravat na murdee house i coven ? Edvaj cek da ja vidam Vivien pak majkata od murder prosto ja obozavav
Она што објавија досега е дека во следната сезона ќе има ликови од Фрик шоу. За оваа сезона што помина рекоа дека crossover на минатите сезони.
@Barbica може беше најхорор ама квалитетот на актерите и приказната на оваа сезона со предходниве е неспоредлив. И општо критичарите ја оценија како лоша. Не знам се надевам наресна ќе биде поинтересна. Мене првите две ми беа најинтересни, а Хотел ми беше интересна ама и доста гадна.
Луѓе јас само Хотел ја немам гледано. Каква е? Како Фриковите или? Не знам дали да ја симнувам, мене ете лично шестава ми е омилена и се плашам дека оваа пак ќе ме разочара.
Хотел нема врска со фриковите ќе напишам подолу во спојлер шо се дешава со Лејди Гага е.. Spoiler: Хотел Постојат вампири, духови и измешана сегашност со минато. Хотелот го прави сето то поради многуте убиства и самоубиства, духовите се заробени во него. Вампирите се интересни, не се типични ќе видите зошто. И многу е грозен филмот, кој не можи да гледа такви сцени поарно да не го гледа. Има морбидни сцени и секако има нормални луѓе кои се во малцинство. Сега го гледам последниот дел Роаноке најтмер досаден, досаден, досаден. Првите 4 ми беа топ овие навака прегрозни се, морбидни, како може некој да се сети на вакво нешто, демек од вистинска случка к*рци палци.
Многу ме разочара серијава, супер почна сезонава, со опроштење ја усраа. http://forum.femina.mk/threads/the-exorcist-2016.26618/ Оваа серија е Господ за АХС, верувајте, љубителки на хорор навалете и , предобра серија, значи немам зборови колку јако и језиво е направена, со се приказна со се... Погледнете ја, нема да се разочарате верувајте. Предобра, Ахс да гледа и да учи.
Ја планирав ама мислев дека е срање. Откако пиша, малку се подзамислив. Значи добра е и хорор е? Се надевам не е како Vampire diaries и слични глупости.
EXORCIST? Многу е добра серијата, 10 пати подобра од последната Американ, дај и шанса и ќе видиш, јас едвај чекам да искочи последната епизода супер приказна и секоја епизода нешто ново носи Не е нешто апла страшна, ама има многу језиви сцени.
Леле ја обожавам серијава Мене оваа сезона ми е ок ама 2рата и freak show беа стварно врв и murder house беше добра и хотел да речеме добра а незнам зошто сите велат coven дека била многу интересна кога на мене ми беше најдосадна одвај чекав да заврши хмм... како и да е ако во пролет кога ќе искочи новата сезона има ликови од freak show ќе биде супер