Две. Сега за сега е океј, дејствието и не ми е кој знае колку добро, ама ми се допаѓа како е направено. Има пар јаки тензични сцени што ти ги ококоруваат очите.
Почна апокалипсата Фина е за сега,онлајн ја глеам со Српски превод Се надевам нема да разочара Мене 1 и 2 сезона ми се врв,посебно 2
Последните две минути од новата епизода ги премотав 15 пати, и сега ја симнувам прва сезона пак па после трета. Зашто бе не ги пуштаат сите епизоди одеднаш, ќе ми пукне мозокот до нареден четврток.
Mене па некако баш ми е безвеза, првите епизоди ми беа ужас, сега последните океј ми се ама крајот ќе каже дали вредеше или не. Мене после Роанок оваа ми е најлоша.
Култ ја гледаше? Јас не ја ни гледав, не ми се допадна темата. Роаноке до пола ја гледав. Ако правам ранг листа, вака би била: 1. Coven ( oд тука ги научив Fleetwood Mac) 2. Asylum 3. Murderhouse 4. Hotel (најдобар soundtrack) 5. Freakshow (не ја догледав) 6. Roanoke (не ја догледав) Cult не ја гледав. Се забележува дека сум фан на вештерките, можеби затоа толку ми се допаѓа серијава. Веројатно ќе ми биде 4то место на крај
Ау да ја заборавив од толку шо беше безвеза. Мене Мурдерхаус и Кавен ми беа фаворити, всушност до 5та сезона сите ми беа помалку или повеќе интересни. После 5та многу забегаа.
И мене сезонава многу ми се свиѓа, ме изненади. Баш ми е интересна, иако ја Немам гледано Кавен. Од Фрик Шоу навака не ме бендисаа, али пусти фан на Ахс, си ги гледам Си се имам приврзано некако со Актерскава екипа, може зашто и не гледам серии општо, многу ретко. Па оваа ми е навика ама сезонава ме бендиса многу
викате да фатам да почнам да ја гледам Апокалипсава? Јас од Хотелот навака се откажав, премногу забегаа тогаш... Ама сеа по коментариве шо ве читам, се предомислувам да ја фатам пак
Што ке кажете за 6тата сезона? 7 ја изгледав многу е апсурдна очекуваш нешто сосема друго се случе. И многу ми беше чудна како водени сите од еден обичен дечко млад.
До пола беше ок, ама натаму глупости живи. Не ја догледав, а не ја гледав ни Култ. Прескокни и оди на осма сезона ако не си ја гледала, одлична е.
Се гледа во еден здив, предобра сезона. Eдинствен лик кој вистински недостасува е Еvan Peters. Требаа повеќе пати да го прикажат. Не дека и вака не е во улога на badass.