Ануш ај не се мисли за аналниот многу ако не ти е по кејф.Чувај си го газето не го расипувај. Ја не знам што толку аналниот е врв?! Ако се нема желба и никој не напнува да има анален тогаш не треба.За друго сум само ова не.
Девојки ниту мојот, а нити постот на XstrongerX не се однесуваа на тоа да ве натераме сите да имате анален секс, туку беа наменети за они девојки кои сакаат да имаат или пак имаат, а при тоа не се „прочистуваат“, т.е. не прават клизма. Аналниот секс е избор на секоја девојка и не треба да се прави заради желба на дечко, туку со обострана желба. Ама кога се прави треба да се прави како што треба, нели ? И Анннни верувај срцко нема да ти испаднат цревата туку ќе се чуствуваш ептен олеснето и чисто. И воопшто не боли. Јас си ја применувам клизмата онака, некогаш само за да си се прочистам за да не дојдам во ситуација да имам опстипација (запек де народски кажано )
а како се прави тоа вода и рендано сапунче??? какво сапунче? обично или има некое специјално нешто??? и дали мора со ова?? или можи само со млаз вода???
во домашни услови НЕ само млаз вода ..зошто во начинот кој го практикувам и кој го споделив со вас нели е неизводливо да се стави ! доволно е само млаз вода сесилија голем поздрав и од мене ..луѓево некако нон стоп се жалат дека живееме во заостанат свет и дека имаме просто општество НАРОДОТ тоа сме ние ..ако сакаш нешто да се смени почни од себеси ...јас веќе почнав не гледам зошто аналниот секс сеуште е табу тема е за обострано задоволство и едно од најголемите мои уживања пробајте се , кој пробал знае ...само така ќе научите што ви се допаѓа , и тогаш вистински ќе уживате во сексот
se pronaogam i jas vo ovaa tema. Analniot sex ne e nisto strasno na pocetokot malku boli no posle toa samata ke si baras, a za plasticnoto drugarce redovno go upotrebuvame vo sex isprobajte pa ke vidite
Прво ОГРОМЕН поздрав до XstrongerX и Сесилија за сите нивни совети. Не знам зошто овие работи се' уште се табу тема, но крајно време е да се надминат. Што се однесува до мене, се уште не сум пробала анален секс, но во план сум, уште одамна, значи набрзо, многу набрзо. Кога се работи за уживање со мојот дечко, ни небото не сакам да ми е граница
Трендафилке фала на поздравот, се надевам дека ќе имаш позитивно искуство. Само сакам да ти кажам дека аналниот секс не се планира, мислам не во смисла да кажеш утре ќе имам анален секс. Ти биди си спремна , ме сфаќаш нели и кога ќе се чувствуваш ептен напалена и опуштена тогаш пробајте. Се знае кај овој секс дека опуштеноста е најважна, а секако и користење на лубрикант или било кој супститут на лубрикантот. Мој совет за да имаш позитивно искуство и да ги видиш ѕвездите е- малку алкохол, па дечко ти да ти пружа добар орал и на крај аналот. А инаку да кажам уште нешто за клизмата. Треба да поминат неколку часа откога сте правеле клизма па да имате анален секс, бидејќи може да има уште малку вода во цревата. Тоа се осеќа, ако не е излезена водата после некое време пак ви се оди во ВЦ и излегува само вода. И тоа е важно, а заборавивме да го кажеме. Поздрав
леле многу ме страв ова со водата да го пробам сакав вчера ама ме фана страв и така само го подржив тушот го погледав и го оставив......
, анннни ме пресмеа. Нормално е тоа срцко, и јас истото го правев. Бидејќи за разлика од вас јас овие информации ги читав на англиски и не ми беше баш јасно што точно да правам со тушот, бидејќи нели тие имаат други изрази не се како нас . Ќе го земев, ќе го одвртев, пуштам вода и ништо. Дури и тушот го расипав- ми падна таа гумичката. Леле сама си се смеам сега. Знаеш како е најдобро( барем мене ми е така најдобро)- клекни како на сликата, само пониско (смешна е сликата ама гледај и ги само халанките ) во кадата и насочи го млазот вода кон отворот. И без да бидеш свесна водата ќе почне да ти навлегува внатре. Додека ти се мислиш што како веќе ќе ти бидат полни цревата со вода . Кога ќе осетиш нагон како за во ВЦ веднаш седни на шолјата и ќе ја исфрлиш водата заедно со фекалиите. Избриши се, и повтори го процесот се додека не почне да тече само вода. Ќе видиш колку лесно ќе се осеќаш.