Почитувани газот е за серење бе не за ебење, не се праам чесна сестра али вака си подразмислив сеа, имате анален и ве фати тоа реткото и дечкови го вади од гзот вие автомацки прднуете и трррт у позадина се добива друг мирис и вкус и боја, и ресивер и комода и чаршави и телевизор , ремек дело Ванка колку е убав толку е и ризичен ...
Site zneme koja e ulogata na analniot otvor koga se raboti za fizioloska potreba. No koga se raboti za seksualen cin t.n. analen seks e sosema nesto drugo. Spored mene uzivanjeto vo analniot seks, posle otkako ke vleze penisot dali bilno ili bezbolno, e obostrano i golemo. Osobeno istovremeno ako cinot e propraten so dr. seksualni aktivnosti. A toa deka posle ke "prdnuete" i dr. prikazni ne vrvat kaj onie koi uzivaat vo sekoja vrsta seka, pokonkretno vo slucajov analniot.
Pod istovremeni seks aktivnosti mislam na istovremeno penetriranje vo anusot na zenskata osoba, so istovremeno draznenje na klitorisot, istovremeno draznenje na bradavicite na gradite i istovremeno baknuvanje. Najverovatno pogresno si razbrala. A za toa dali strejt mazi sakaat so strap-on ne znam. Ke gi prasate niv.
Prasanjeto e Prasanjeto mi e dvosmisleno. Analen seks sum imal skoro so 80% od partnerkite. Ali prethodno da bidat ubavo sredeni. Pod ubavo sredeni se podrazbira,da biidast izdepilirani i ubavo izmieni(istusirani) za da mozaes ubavo da gi polizes, a potoa preminuvas na analniot. Znaci ubavo sredeni, a ne ne kapni edna nedela. A dokolku mislis dali sum probal, bidejki rekov deka prasanjeto moze da se tolkuva i taka, a najverovano mislis na toa, ke ti kazam deka ne preferiram licno takva rabota, a dokolku sakam zosto ne bi probal. Ali ne preferiram. Isto taka nemam protiv onie koi preferiraat da probaat i toa im pretstavuva nekakvo zadovolstvo.
Ne! Pod anal se podrazbira nesto drugo, a pod lizenje anus e sosema treto, ama cist ubavo sreden anus.
Ovde ne gledam deka stanuva zbor za vlaganje, tuku stanuva zbor za lizenje. Mislam vlaganje i lizenje se dva razlicni poimi. Vlaganje ili stavanje e nekoj da ti go stavat, a lizenje e nekoj da te ti go lizet, ali pod uslov da ti e sreden itoa ubavo.