Последниов период со дм често имаме анален и почна многу да ми се допаѓа,на почетокот имав само поради тоа што знаев дека му е многу убаво и сакав да го гледам задоволен но сега многу ми се допаѓа.
so decko mi s. e vo doolga vrska. na pocetok imavme redoven seks, no so godinite odnosot ni se namali abnormalno. svedeno na max dva pati vo mesec. koga imavme posleden pat jas samata mu predloziv da probame analno (bev podnapiena) pa do kaj moze da vleze. izdrzav samo dva cm ( taka veli toj deka tolku vlegol) i rekov'vadi odmaaaaa' nemozam. no sega sum ljubopitna i bi probala pak.mislam deka ke ni se vrati i zelbata za pocesto da imame seks bidejki se edno te isto e dosadno....
Не сум одбивна кон аналниот секс. Го препорачувам и на мажи, бидејќи анален секс на маж е поубав, отколку на жена. Г-точката ви е таму
Сериозна сум. Не знаеш? Пребарај на интернет. Простатата може да ви се досегне, преку аналниот отвор.
Затоа јас некако неможа да сфата како мојт анален да им е убав на жениве. Ама, маживе сега ги разбира зошто сите си сакат партнери, а не партнерки.
Аналниот секс може да биде убав и за жените. Доколку се прави како што треба. Напишав и предходно на темава: опуштеност, напаленост, добра лубрикација.
Бившата баш го обожаваше, сме уживале двајцата обострано, али после неа нема некоја што би сакала да го направиме истото
И мене првиот обид ми беше лошо искуство. Денес, понекогаш, кога чувствувам желба за анален, знам како и внимаваме. Можеби и ти ќе посакаш повторно некогаш...
Денес имавме анален, сврши надвор. Но многу беше влажно и читав на некои места дека можело предсемена да истече кон вагиналниот и да се остане бремена. Што мислите за тоа, во плодни денови сум дали има место за паника
Лачи и анусот, и не, не може да останеш бремена ако не сврши во тебе. Шансите се толку мали, што се занемарливи. Нареден пат, немој да имаш секс без кондом!