Кондомот е најмногу измислен за заштита од болештини , за заштита од бременост можеш кондомот да го користиш , има и таблети и спирали и итн. за заштита од бременост . Најголем извор на бактерии и болештини при секс е аналниот секс , затоа се препорачува да се користи кондом при анален секс ...
Пробав еднаш и јас, ај си викам да му ја најдам г точката на фраерон мој, да му биде лудо и незаборавно...ама наместо Г јас го збрцав прстот во жгљ точка и цел прст ми беше со гомнадури и под нокти ми се напикаа Наравоучение деца...НЕ ПИКАЈТЕ ПРСТИ ВО НЕПРОВЕРЕНИ НЕИСЧИСТЕНИ И НЕДЕЗИНФИЦИРАНИ ....кхкх..знаете каде мислам, нели
Како да иницираш девојка да направи клизма пред анал секс, а да биде нормална ситуација ? За секој случај за да не случи тоа што не треба да се случи .... Во минатото со бивша девојка ми се има случено да ејакулирам длабоко во нејзе и да го извадам топот со фекалии и после тоа беше една од најнепријатните ситуации во животов што ми се имаат случено. Го поставувам прашањево дирекно , за да не ми се случи повторно НЕ ДАЈ БОЖЕ , од страна на девојката и од нејзиното непознавање по ова прашање, пошто не секоја девојка правела клизма и има цело време анален секс. Вообичаено кога имам анален секс со девојка мислам дека не прави претходно клизма туку се мие некако ( длабоко / обилно - така викаат коа сум праел муабет .. )и веројатно не јаде некое време пред тоа да се случи ... вие сте жени , објаснете ми повеќе околу ова???? Дали е задолжително да се праи клизма или може да се игра на случајност и доверба во својот анус ??? Секогаш сум внимателен но ... секогаш ме јаде некоја јанза да не пукне брука ... мислам ептен е сјебано. Чим еднаш си го јадел к ... знаеш за друг пат дека не треба...
Е како де ? Како да и кажам ОБАВЕЗНО КЛИЗМА ? хахаха Може ќе се наљути ... не знам , чуствително прашање е. Дај кажи озбилно не ме заебавај..
Абе тоа е така да ама земи статистички у прилог колку од жениве што имаат анален секс прават клизма пред да прават ? Мислам дека процентот е многу мал. Читајќи ја темава назад ....