Сигурно се свесни за што може да се случи и најчесто приметувам кога се спремни а кога не , ама кога би удрил форс јас , тоа ми е и муабетот , да не испадне хаварија на моја сметка ... Вака чиста сметка долга љубов. Клизма си е пропер дил. Сите среќни весели.
Јас иако имам скоро 30 години немам ни слушнато за клизма искрено. Ни сум користела, ни пак знам од кај се купува течност ли е апартче ли некое е ... Уствари никогаш не сум ни имала анал, ни пак планирам, маже знае да задре некогаш ама со него и да ми се случи некогаш и да сјебе нешто баш ме брига а знам и него нема да му биде гајле Озбилна сум апаратче ли некое е тоа, што се прави?
Можеш и со тушот да си направиш клизма. Извади ја слушалката и шибни си го цревото во аналниот отвор и пушти млака вода. Voila'
Клизма е процес на чистење на дебелото црево. Тоа се прави од различни причини и од причина за безбеден анален секс. Еве за што се работи поточно:
Се извинувам. Може да се купи енема со додаток за анален и/или вагинален туш. Има во секси-шоповите, не знам дали и на друго место се продаваат. Иначе, не мораш да ставиш ништо освен млака вода. Поради анатомијата на цревата, самиот организам ќе направи нагон за да исфрли вишокот материја од цревата.
Леле јас па одма тушот си го брцнав во анусот Шала настрана не се заебавајте има тука што можат и сериозно да ве сфатат не се сите паметни како мене
Некои и со туш прават .. не знам како, не ме интересира - немам потреба лично од тоа но мислам дека си постојат адекватни начини како тоа се прави. Во прилог нека споделат некои како тоа се прави најбезбедно и кој е најдобриот начин.
Озбилно помислив дека ќе си го брцне во газот тоа цревото пред камера. Незнам зошто ама малку ми е гадичко ова ? Сепак сфатив дека немам потреба од вакви екзебиции сепак сум жена во години
Неописливо ми е гадно од самата помисла. Клизма кога морав да правам пред царски рез плачев од гадно шо ми беше.
Аман бе? Мене ми беше чудно, ама не до толку... Не дека уживав, башка што бев со контракции и ќе раѓав, не ми беше толку мачно кога ми ја ставија.. Проблем ми беше после тоа, што не можев да ја задржам ни 5 минути Ќе пукнев
Во план сум да имам анален многу имам желба и ако може да ми кажете како да се спремам пред да имам анален да се опуштам некое масло или оние специјално што се користат за тоа имам страв само да не ме боли