Нема да се опушти со лубрикант само ќе се намали триење. Лубрикантотот е обавезен, ама сам по себе, нема да те направи да посакаш анален и да ти го релаксира аналниот отвор доволно. Од расположение зависи. Сама ќе почувствуваш кога си доволно попалена и опуштена. За секој е различно. Мене ми се случува мнооогу ретко, да посакам анален. И тоа, после предигри, орален, вагинален... па да сум до толку попалена да посакам анален.
Јас. Има многу мажи што сакаат да прават риминг. Сум праела и јас неколку пати на пратнер. Не ми е нешто посебно ни да правам, ни да ми прават.
Баш за тоа зборувам.. повеќето од тие што сум зборела за секс/сум имала секс, сакаат да прават риминг на девојка. Не го доживувам како нешто чудно, пошто е доста честа појава. Некои овде, само сакаат драма да прават без потреба
Имав пробано со бившиот и мноогу болеше, а мал му беше во споредба со сегашниот.. Не знам дали би пробала анален сега мислам уште повеќе ќе боли..
Техниката е: Немој да туркаш како вол, туку полека, дај му на аналниот сфингер да се отвори полека. Од нејзе најмногу зависи: дали и колку е таа опуштна? Плус треба еден тон лубрикант.
Taa ke si rakovodi so sitacijata, ako saka da pomine po bezbolno inaku tesko nejze. Uste pak kako sto vika inal pogolem ke pocne zvezdite da gi broi.
А ти знаеш колку тоа може да боли? Првиот пат.. евр, кога пробав.. демек анален, со првиот партнер со кој имав секс, ни тој појма немаше, ни јас.. и проба да ми го стави од прва, како во вагината. Рипање од кревет чоек, мислам ќе умрев од болка!! Со години после, ни на крај памет не ми идеше да пробам пак Сега ми е смешно.. да ме прашаше тогаш, ќе отепав некој од болка