И ние сме без кондом, но со лубрикант и после анален тој се мачка со канестен маст. Немаме никакви проблеми но сум читала и многу ми имаат кажувано дека канестенот си е најдобра работа и после анален и после вагинален.
Geldam eden kup prasanja, soveti i komentari po analniot sex. Da vi kazam nema nisto loso vo analniot sex,pravetego kako sakate,so lubrikant, zejtin, margarin, maslec itd,so i bez kontom. Na koj kako mu e ubavo. Sano cisto info za tie mazi sto nemaat deca da znaat deka vo rektumot zivee edna bakterija sto e cesta pricina za sterilitet.Pa vnimavajte so dupkite
Колку често употребува канестен?? Колку што знам тоа не е за секојдневна употреба долг период и се користи кога има потреба, а не на своја рака.
Чудно ова со канистен..ама ако има некаков ефект ок. Инаку ние сме користеле гарамицин. Антибиотик за подмачкување при анал. И било супер. Ама ова пред да дојдат на пазар Durex лубрикантите. Сега строго Durex
Со секој не се има секс без кондом. Да си во долга, моногамна врска или брак, ајде-де, ама со било кој, никако без кондом. Како бе гарамицин? Не земате во предвид дека и крема може да биде штетна. Кожата и слузокожата абсорбираат хемикалии, и не се мачка се' што ќе ви текне, кај ќе ви текне.
Мене генекологот ми препорача, а него уролог. Кожата ја прави по мека сум приметила, а и те штити од инфекции.
Prvo canestenot e pritiv gluvicni infekcii a ne stiti od infekcii. Vtoro Efekt ima koga imas infekcija i 3 to ja menuva nornalnata fkora na genitalii. Pa ti mackajse i uzivaj
Болно е, но убаво боли незнам како да ти го опишам тоа, пробај и види како е ако не ти се допаѓа не го прави тоа
Вака пред неколку часа имав анален секс со мојата партмерка но додека и го ставав ми протече крв но не приметив и сега има крв внатре во задникот ако знае некој што може да се случи ако има крв внатре во задникот нека ми каже ве молам итно е
Прво како дошло до крв од твоја страна ? Второ дали си сигурен дека крвта беше твоја ? Зашто при анален секс многу често се случува девојката да прокрвари од ректумот и во тој случај ке треба да оди на доктор за да нема понатамошни проблеми .