Смешни сте. Само толку од мене. Немам јас некое актер его всушност и имам пишано колку партнерки сум имал на таа тема. А тоа дека сакале анал девојки со мене кажува за нив дека се слободоумни а не дека јас сум некое ебачиште. Впрочем јас си кажав што си имам да споделам. А тоа кој и како ќе ми верува ич не ми е гајле. Само ќе ве оставам со мислата. Тоа дека вие не сакате анал не значи дека и другите не сакаат. Тоа што јас не барам не значи дека и другите машки не бараат. Сите ние сме различни, што побрзо тоа го разберете тоа подобро за вас.
Е ајде де, ама оди докажи на жена нешто. На пр. дека не се сите жени исти. Или пак дека не се сите мажи исти.
Vo vrska so analniot seks koga ke se spomne se diga nekako pogolema fama. Nepotrebno e toa bidejki razlicno se saka i praktikuva seks. Nekoj obozava poveke, nekoj pomalku, a nekoj ne saka da mu go spomnes. Sto znaci nekoj sakaat vaginalen, nekoj oralen, nekoj analen, kombiniran i sl. Site imame razlicni svakanja i razlicni zelbi i tuka nema lutenje. Vazno e na site da ni bide ubavo toa sto go pravime, a ako ne sakame nesto da ne pocnuvame da pravime. Ako mislime deka ke boli, ke bide nezgodno i red drugi raboti treba da se batali i da se praktikuvaat raboti sto ti pravat zadovolstvo.
Од чиста знатижелност имам и јас пробано неколку пати. Првиот пат е нормално само кратка проба, не можеш да знаеш дали ти се допаѓа, дали уживаш итн итн.. Болно е, не знаеш што да очекуваш, па оставаш следниот пат да одлучиш. Вториот пат кај мене беа појасни работите, не ми беше толку болно, колку што навистина не уживам толку, океј ми е се, но не ми буди некоја посебна возбуда и уживање. Од тогаш навака, не го практикуваме често, освен некогаш кога ситуацијата е пожешка, па те понесува моментот на нешто подруго.
Види вака анален секс за време на циклус. Ако сврсиш дали може да значи дека може да се затрудни? *нејасни работи*
Е како ќе остани трудна од сперма во аналниот? Нема јајце клетки во га*от. И зошто не користите кондом? м? Како анален без кондом?
super e jas so decko mi imav analen seks mnogu e ubavo mnogu malce me bolesee no super bese uzivav super malce koga ke ti go stavi boli no posle se pustat i uzivas
Pri analen seks, imam zabelezano deka devojkite dozivuvaat neverovaten orgazam dokolku se posvetis i na drugite erogeni zoni.
што има да се каже на ова бара кандидатка, демек со мене дури и анално жените доживуваат оргазам па за вагинално да не збориме полудуваат