Хаха ме опуштивте..ајде ќе пробаме прва прилика,мене само од нив ми беше страв Малку се и кај мене исто и не се големи..ќе пробам чим не е проблем за нив
Не умираш за анален. То исто ко да имаш рана на ногата, ама голема желба да се стискаш на тоа место.. Од шо мака болки да си правиш?
Епа има начин и да не боли, види каде грешите. Прво и најбитно за да не боли е и ти да сакаш. Второ, лубрикација и трпение.
Само добар лубрикант и се е како подмачкано. Првпат пробавме пред 1 год.со мм на моја иницијатива се разбира. Си одбрав Дурекс лубрикант и го викнав на акција. Се изненади баш позитивно. Му викам зш не сме пробале порано ??? Несакал да инсистира, да не сум се навредела А кутриот нз дека жена може за се да се наку*чи
Pokraj toa deka navistina mnogu boli, moze da bide i prekrasno cuvtstvo, imam pogore napisano deka dobivam orgazam, treba da bidete mnogu napaleni i isto taka i vlazni, ponekogas i jas sakam prvo anal, pa posle napred ama ne sekogas, taka da vi preporacuvam jas podolga predigra za da vi bide poubavo, dodeka vleze glavickata e isto kako da vi vadat rasipan zab, a posle fiufiu..
Posledniot pat probav i so pavliceva mast veruvajte deka nema nisto podobro, i lubrikntot ne e los ama i pavlicevata mast e super za vakvi priliki
Ако ти е не хигиенски нема да и го збрцаш ни со кондом. Муабетов ти е ко поговоркана Сакаш да се еб*ш нејќиш да ти влези.
Higienski mi e zosto sum dolgo vreme so ist partner t.e. soprugot dovolno znam kolku e higienicen taka da nemam gajle