Јас многу сакам да имам анален секс но женами не сака. Еднаш и го имам ставено и за десет години тоа беше прв и последен пат. После многу убедување додека бевме дечко и девојка прифати да имаме анален секс ама некако ми беше како присилено и од тогаш престанав да ја терам. Сега во последен период повторно нешто ми се уврти за анален секс, но кога ќе и спомнам она не сака ни да слушне . По некогаш ми доаѓа да најдам друга партнерка само да би имал анален секс. Претходно кога имав друга девојка она обожаваше исто и јас анален секс и редовно имавме. Дајте совет како да ја убедам женами да почнеме да имаме аналан секс.
Не треба да ја убедуваш. Треба толку да ја напалиш што сама ќе посака. Анален не е ствар на договор дај натрти се да ти го бутнам и да си завршам работа јас, а за тебе многу ми е гајле што ќе те боли.
Купи дилдо и ставај си го сам на себе пред неа, сигурно ќе уживаш па сам ќе бараш ммммммммм, тоа ќе ја предомисли и она да проба.
Сум пробал секако, со стимулација со јазик, со нежно пенетрирање со прст итн но знам дека никогаш нема сама да каже дека сака!
Пробај, делотворно е. И јас го имав тој проблем па од кога ме виде како уживам со дилдото у гз само анал иаме од тогаш мигранту
Бараш совет на погрешно место, госпоѓата веќе ти кажала дека не сака и тоа е тоа, со сила убавина не бидува. Стави се ти на нејзино место би правел нешто што не сакаш? Пример она има голема желба да ти даде golden shower, ти би прифатил?
Фала на одоворот! Во право си, јас и всушност не ни форсирам од поодамна само ме инспирираше темава да ми дадете мислење!
Ако не сака, значи дека не сака. Не знам како помислуваш да ја присилуваш, а мислиш дури и да ја изневериш со друга, само заради анален.