И аналниот секс си има свои убави страни, не бидете толку негативно настроени Тоа што не ми се допаѓа, е друга работа
Како свршувате анално вечна мистерија ќе ми остане. Кај мажите таму е ге точката, нервните завршетоци, ама кај вас бе цуци? Brain stimulans, м? Не би дала анално иначе, ајде да се изјаснам и јас на темава. На никој.
Многу ретко имам анален.. на две раце се брои колку пати... ама барем 2-3 пати сум доживеала (не баш интензивен) оргазам.
Ме интересира: 1.Анусот како го негувате? (Користите нешто посебно за тој дел пред секс чинот) 2.Што правите со влакненцата ? Како ги депилирате? 3. Како се справувате со гасовите ?
1. Па пред чинот обично дм ме масира со прсти и лубрикант. 2.Со брич или на депилација кога како. 3. Па до сега не ми се случило да имам гасови .
1. Прво клистирање , после лубрикант или некое масло. Плус некоја секс играчка наменета за тој дел или обично со прст 2. Крем за депилација 3. Немаат гасовите врска со тоа, мислам ми се нема случено. Поголем проблем може да е хигиената ама како што пишав погоре со клистирање се средува тоа лесно. Е гадно е само малце ако ти сврши внатре ама после трчаш во тоалет.
Аналната невиност да . Вагиналната , не доколку не ја ставила играчката и таму или немала вагинален секс .
Вагинален секс имала или не ? Ако да , тогаш не е девица . Ако не , тогаш вагинално е сеуште девица . Искрено јас аналниот секс не го сметам како губење невиност во буквална смисла , бидејќи нема химен таму ( кожичката во вагината која пука на првиот или нареден однос , зависи , кај сите е различно ) .